Bucher Municipal a livrat şapte unități CityCat 2020 cu spălare cu presiune şi cu echipament pentru iarnă (plug şi sărăriţă). Modelele au fost livrate în luna septebrie primarului Vitaly Klithcko, din Kiev. CityCat 2020 este produsul multor ani de experiență în dezvoltarea și fabricarea de mașini de măturat compacte pentru aplicaţii profesionale.

CityCat 2020 a fost concepută în colaborare cu operatorii pentru a îndeplini orice nevoie, de la o vedere panoramică ce conferă vizibilitate fără precedent, manevrare simplă pentru siguranță, cele mai bune materiale și design pentru întreținere cu un cost redus pentru fiabilitate și eficiență, până la motoare cu emisie scăzută și zgomot redus pentru un impact minim asupra mediului.

Un semn distinctiv remarcabil al CityCat 2020 este agilitatea sa excepțională, manevrabilitatea și stabilitatea sa direcțională maximă. Cu direcția articulată, partea din spate va urma întotdeauna urmele celei din față, indiferent unde merge aceasta. Vehiculul nu va tăia colţurile sau supra-vira, evitând astfel coliziunea cu obstacolele. Spre deosebire de alte mașini de măturat compacte cu direcţie pe patru roți sau pe axa din spate, CityCat 2020 îl lasă pe șofer să se concentreze pe deplin la măturare fără a-și face griji cu privire la manevrabilitate.

Având configurația ingenioasă a periilor ce permite un control simplu și precizie, ajunge fără probleme în locurile greu accesibile și sub obstacole. Peria frontală se adaptează automat în cele mai strâmte locuri, asigurând funcționare și curățare eficiente. Cu mecanismul său hidraulic de ridicare și de înclinare, va urmări conturul variat al solului, putând chiar să curețe cu ușurință trepte, zone înalte și șanțuri.

Tehnologie ingenioasă și accesorii versatile

O gamă completă de accesorii este disponibilă pentru echiparea mașinii CityCat 2020 pentru orice sarcină. Printre acestea se numără peria pentru buruieni, furtunul pentru frunze și plugul de zăpadă sau alte opțiuni precum sistemul de spălare a străzii, peria pentru zăpadă și așa mai departe. Îmbunătățit cu un sistem inteligent conceput de recirculare a apei, rezervorul de apă curată integrat în cabina șoferului ține întotdeauna sub control praful și molozul fin. Bena din oțel inoxidabil complet rabatabilă face mai ușoară descărcarea reziduurilor în pubele sau containere.

bucher text 1

Design ergonomic și comenzi moderne

PSS (sistem de măturare programabil) a revoluționat operarea și controlul măturătorilor. Sistemul de control modern și futurist al CityCat 2020 este fixat pe consola centrală. Toate informațiile de care

operatorul are nevoie sunt afișate simplu şi clar pe ecranul fotosensibil. PSS-ul aranjat ergonomic și celelalte comenzi asigură o conducere și o manevrare facilă. Toate mișcările periilor sunt controlate din maneta de comandă. Funcția de memorie permite anumitor setări de lucru să fie programate, pentru personalizarea mașinii de măturat, pentru folosirea de către mai mulţi operatori și minimizarea pauzei. Orice accesorii sunt operate cu butoanele de comandă integrate în cotiera laterală.

Interiorul cabinei oferă toate caracteristicile unui mediu de lucru modern. În plus, zgomotul din cabină și supraîncălzirea sunt reduse semnificativ deoarece prin cabină nu trece niciun furtun hidraulic.

Bucher Municipal este reprezentată în România de:

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro