BOSCH GTC 400 C PROFESSIONAL DETECTEAZA DIFERENTELE DE TEMPERATURA DINTR-O PRIVIRE

Profesioniștii de pe șantierele de construcții pot lucra eficient și pot economisi timp utilizând termodetectorul GTC 400 C Professional de la Bosch. Instrumentul generează o imagine termică concludentă cu informații detaliate și, prin urmare, ajută la evaluarea rapidă a situației. În plus, oferă concluzii importante înainte de a începe munca și permite verificarea rezultatelor lucrărilor.

Prezentarea rapidă a punctelor slabe și posibilele deteriorări

Verificarea faptului că radiatoarele și încălzirea prin pardoseală funcționează în mod egal, detectând supraîncălzirea instalațiilor electrice sau găsirea de poduri termice, pierderi de energie și surse de aer – toate acestea se pot realiza simplu folosind termodetectorul Bosch. GTC 400 C Professional identifică în mod fiabil punctele slabe și oferă utilizatorilor o imagine de ansamblu rapidă – de exemplu pentru a se asigura că nicio linie de încălzire prin pardoseală nu este deteriorată atunci când se instalează plăcile. Camera de termoviziune însoțește și asistă utilizatorii în fiecare fază a proiectului lor: de la vizualizarea zonelor problematice până la sarcini pregătitoare cum ar fi inspectarea locurilor în care sunt instalate instalații electrice, ori până la o documentare eficientă sau o activitate de verificare.

Schimbul rapid de date și prelucrarea ulterioară prin intermediul smartphone-ului

GTC 400 C Professional este echipat cu un modul Wi-Fi pe care instrumentul îl utilizează pentru a-și stabili propriul hotspot. Utilizatorii își pot conecta smartphone-ul sau tableta la instrument și pot importa imaginile termice, inclusiv datele măsurate, prin aplicația Measuring Master dezvoltată de Bosch. Acest lucru face posibilă trecerea imaginilor termice și a datelor măsurate către clienți, colegi sau alte persoane.

Imaginile preluate pot fi editate direct în aplicație și pot fi adăugate note sau alte informații. În mod alternativ, datele brute ale imaginilor termice pot fi de asemenea transferate pe un PC prin conexiune micro USB, iar pentru a edita aceste date, se utilizează GTC Transfer Software gratuit sau pentru a crea rapoarte și oferte.

Informații complete

Cu un câmp larg de vizualizare de 71 de grade, imaginea termică oferă o imagine detaliată, chiar și atunci când camera este apropiată de obiect. În imaginile termice salvate cu o rezoluție de 160 x 120, fiecare dintre cei 19,200 pixeli de pe afișajul de 3,5 inch corespunde exact unui punct de măsurare și oferă o imagine termică detaliată și informativă. Datorită sensibilității termice ridicate, pot fi afișate chiar și cele mai mici diferențe de temperatură.

Funcționarea instrumentului este intuitivă. De exemplu, funcția imagine în imagine poate fi activată prin apăsarea unui singur buton. Aceasta afișează imaginea termică în contextul imaginii originale, ceea ce face mai ușoară atribuirea și localizarea măsurătorilor. Pentru a face diferențe de temperatură sau contraste ușor mai vizibile, utilizatorii pot alege între diferite moduri de culoare pentru a afișa imaginea termică. Instrumentul marchează automat cel mai rece și cel mai cald pixel la cerere. Acest lucru permite, de exemplu, localizarea terminalelor libere din panourile de comandă. Scara dinamică se adaptează automat valorilor minime și maxime măsurate, dar poate fi, de asemenea, fixată utilizând modul de blocare. Aceasta oferă o scară de referință standardizată cu vizualizare identică, care poate fi utilă pentru măsurători în mai multe camere cu temperaturi diferite.

Alimentarea dublă oferă utilizatorilor flexibilitate deoarece instrumentul poate fi acționat atât cu o baterie reîncărcabilă de 12 volți înlocuibilă din gama Professional, cât și cu patru baterii alcaline AA nereîncărcabile. Pentru utilizarea pe șantierele de construcții, camera are protecție IP 53 împotriva prafului și a apei.

 

www.bosch-professional.ro