BISONTE NOUL MAI COMPACTOR MC75-H

Noul mai compactor MC75-H vine cu câteva îmbunătăţiri față de modelul anterior. Maiurile compactoare Bisonte au fost proiectate pentru a fi folosite la nivel profesional, în condiții intense de exploatare. Din acest motiv sunt dotate cu un cadru ranforsat, vopsit în câmp electrostatic şi prevăzute cu tampoane pentru atenuarea trepidaţiilor. În ceea ce privește motorizarea, mai-urile compactoare Bisonte au motoare de ultimă generație, iar în ceea ce privește dotarea, aceasta este standard, maiurile având filtru de aer și filtru de benzină.

Pentru eficiență crescută, maiurile compactoare au costuri reduse de întreţinere, datorate în special utilizării materialelor de cea mai bună calitate şi a înglobării experienței Bisonte în procesul de fabricație. Piesele de schimb utilizate şi consumabilele sunt interschimbabile, ușurând aprovizionarea şi evitând necesitatea existenței unui stoc de piese de schimb la utilizator.

Utilajele au fost proiectate şi fabricate în conformitate cu cele mai noi reglementări legislative de calitate şi siguranţă, Bisonte asigurând un control eficient al calităţii pe fluxul de producţie.

Dotate cu motoare Honda

Motorul Honda GX120 răcit cu aer dezvoltă o putere de 3,5 CP la o turație de 3.600 rpm. Cu un consum de 0,6 l/h, rezervorul de 2,8 litri asigură o autonomie de peste patru ore de lucru continuu. Precis și eficient, noul motor Honda este soluția potrivită pentru mai-urile compactoare.

Bușon rezervor dotat cu valvă depresurizare

Prin această dotare, Bisonte a rezolvat o problemă des întâlnită la mai-urile compactoare, și anume faptul că datorită închiderii ermetice a rezervorului, nu se mai face alimentarea normală a motorului cu carburant, rezultând o funcționare necorespunzătoare sau chiar oprirea acestuia.

Sistem dublu de filtrare a aerului

Mai-urile sunt dotate cu un sistem dublu de filtrare a aerului, format din doi bureți, unul grosier și unul fin. Astfel se asigură lucrul în condiții optime, chiar și în cele mai dificile medii de lucru.

Sistem dublu de filtrare a benzinei

Este bine știut că de cele mai multe ori benzina este adusă în șantier cu canistre sau alte recipiente care pot conține diverse impurități. Așadar, filtrul de benzină este poziționat în rezervor, iar cel de-al doilea filtru se află într-o capsulă transparentă pentru a fi foarte ușor de observat atunci când trebuie curățat.

Capac de protecție pentru motor

Spre deosebire de modelul anterior, noul mai compactor este dotat cu capac superior de protecție pentru a preveni eventualele daune provocate de obiecte ce ar putea cădea pe motor.

Există și un contor orar inclus în echiparea standard. Acesta reprezintă un element foarte important pentru perioadele de mentenanță, cum ar fi schimbul de ulei. De asemenea, se elimină și furtul de combustibil sau se poate verifica daca s-au făcut trecerile necesare pentru continuarea lucrărilor. În ceea ce privește echiparea opţională, maiurile compactoare pot fi echipate, la cerere, cu kitul de întreţinere pentru motor şi kitul de roţi pentru transport.

Italiastar oferă asistenţă clienţilor săi, oferind pregătirea personalului deservent, consultanță înainte de achiziție, punere în funcțiune, situații în care specialiştii companiei le pot oferi cele mai bune servicii.

Compania Italia Star Srl a fost înfiinţată în anul 1996, devenind, de-a lungul timpului, unul dintre cei mai importanţi jucători în piaţa utilajelor pentru acces la înălţime pe bază de cremalieră, respectiv platforme auto-ridicătoare şi macarale turn din România. Compania are două divizii principale, una de utilaje de acces: macarale turn, auto-ridicătoare, lifturi de şantier pentru marfă sau persoane, platforme auto-ridicătoare pe bază de cremalieră şi pe cablu, iar a doua divizie, este compusă din utilaje de mică mecanizare pentru construcţii, sisteme de pompare a materialelor de construcţii şi o gamă largă de generatoare.

 

Italiastar Com Due SRL

Autostrada Bucuresti-Pitesti Km.13,2

Loc.Chiajna – Ilfov

TEL. 021.433.03.27

FAX. 021.433.03.26

info@italiastar.ro; www.italiastar.ro