Maiul compactor Bisonte

Maiul a fost proiectat pentru a fi folosit la nivel profesional, în condiţii intense de exploatare, din acest motiv, are cadrul ran- forsat, vopsit în câmp electrostatic şi este prevăzut cu tampoane pentru atenuarea trepidaţiilor. Pentru a face faţă condiţiilor dificile de lucru din şantier acestea sunt dotate cu filtre de benzină, iar în funcţie de model, cu dublu sistem de filtrare a aerului, ce este uşor de curăţat. Ca şi motorizare, maiurile compactoare Bisonte sunt dotate, în funcţie de preferinţe, cu trei tipuri de motoare: Subaru de ultimă generaţie care utilizează tehnologie OHC, Honda sau Loncin.

Pentru eficienţă crescută, maiurile com­pactoare au costuri reduse de întreţinere, datorate în special utilizării materialelor de cea mai bună calitate şi a înglobării experienţei Bisonte în procesul de fabricaţie. Piesele de schimb utilizate şi consumabilele sunt interschimbabile, uşurând aprovizionarea şi evitând necesi­tatea existenţei unui stoc de piese de schimb la utilizator.

Utilajul este proiectat şi fabricat în con­formitate cu cele mai noi reglementări legislative de calitate şi siguranţă, Bisonte asigurând un control eficient al calităţii pe fluxul de producţie. Ca şi echipare opţională, maiurile com­pactoare pot fi echipate, la cerere, cu kitul de întreţinere pentru motor şi kitul de roţi pentru transport.

Pachetul standard al şlefuitorului SP-901 conţine, pe lângă şlefuitor, geantă de transport seturi de discuri de şmirghel rotunde si triunghiulare necesare utilizării aparaturii, dar şi un furtun flexibil pentru conectarea la aspirator. Discurile şmirghel sunt interschimbabile şi se pot achiziţiona din magazinele de profil. încă din faza de proiectare, s-au căutot cele mal potrivite soluţii de reducere a costurilor de întreţinere, iar consumabilele de calitate să fie accesibile, situaţie In care scade simţitor timpul necesar procurării pieselor şi, de asemenea, nevoia stocării acestora pentru siguranţă. Utilajul respectă cele mat severe norme de calitate şl siguranţă aflate In vigoare In acest moment.

Pompă airless pentru zugrăvit/vopsit

Noua pompă Bisonte PAZ-6336ib are următoarele caracteristici:

  • Microprocesor ce controlează presiunea

-Controlul presiunii este realizat de un microprocesor ce asigură un volum constant de material pompat. De asemenea, reglează ţi presiunea dorită.

-Motor electric fără perii – noul motor este mai puternic, mai durabil și mai fiabil. Nu are perii, nu produce scântei deci poate aplica vopselurile pe bază de ulei sau inflamabile.

  • Lubrificator semi automat – tot ce trebuie făcut este apăsarea butonului de lubrifiere înainte de prima utilizare (zilnic), iar pompa se va auto-lubrifia, astfel prelungindu-se durata de viaţă a echipamentului.
  • Curăţare mal ușoară – prin comutarea pe poziţia de curăţare se va activa un jet de apă ce va curăţa mașina rapid și eficient.
  • Ajustare automată și rapidă • atunci când se termină materialul din recipient, micropro­cesorul va reduce automat turaţia motorului, reducând astfel uzura pistonului.

italia star text

-Display digital – afiţaj digital al presiunii ce este ușor de identificat / verificat in timpul lucrului.

-Vopsire cu două pistoale simultan – pentru o eficienţă mărită, pompa permite utilizarea în același timp cu doi operatori.

Eficientizarea timpului -motorul de mare capacitate, de 2.500W, asigură un debit de 6 litri pe minut ţi permite folosirea unei duze de 0.035’cu un operator sau 0.033′ cu doi operatori.

Şlefuitor pereţi şi tavane

Noul utilaj SP-901 este proiectat pentru a răspunde nevoilor de utilizare profesională intensive, în condiţii de şantier de construcţii, realizat din două tronsoane independente care se pot conecta între ele în funcţie de sarcina de executat (şlefuire pereţi sau tavane), ceea ce asigură o utilizare comodă şi eficientă a şlefuitorului, perfect adaptată condiţiilor de muncă.

Noul şlefuitor are o viteză de rotaţie mărită şi variabilă a discului de până la 1.500 rpm. Noutatea acestui echipament este un ac­cesoriu esenţial ce nu se află în modelul anterior, padul de şlefuire triunghiular ce poate fi utilizat pentru colţurile clădirii şi alte zone mai puţin accesibile.

Greutatea echipamentului a fost redusă la 3,2 kg ceea ce rezultă o utilizare mai uşoară şi mai puţin obositoare, iar asemenea mod­elului anterior, capul paletei este mobil şi se adaptează oricărei poziţii de lucru.

About The Author