AVANT, INCARCATOARE MULTIFUNCTIONALE INOVATOARE

Avant a lansat în 2015 un nou model – 760i. Lansată în producție la începutul anului, noua serie 700 construită pe șasiul modelului 760i este disponibilă și în România. 760i este cel mai mare încărcător produs de Avant până în prezent. Utilajul dispune de tehnologie modernă și de un motor diferit de tot ceea ce există pe piață. Atât consumul de carburant cât și emisiile de gaze și zgomot au fost reduse semnificativ.

Avant 760i este acum cel mai puternic model oferit de producător. Ar putea fi numit „cel mai mare mini încărcător din lume”. Avant 760i reprezintă combinația ideală: capacitatea de ridicare și eficiența unui încărcător mai mare cu versatilitatea și agilitatea unui echipament de dimensiuni reduse.

Kohler, norme stricte de emisii

Avant 760i este echipat cu un motor Kohler KDI diesel, de 56 CP / 225 Nm, conform cu cele mai stricte norme de emisii. Conformitatea cu noile reglementări a fost o provocare majoră pentru toți producătorii de motoare. Kohler, însă, a investit considerabil în dezvoltarea motoarelor diesel pentru această categorie de utilaje. Proiectul noului propulsor a costat mai mult de 30 de milioane de euro, punctul de plecare, dar și marea provocare fiind încadrarea motorului în norma de emisii Tier 4 Final/Stage IV fără a fi nevoie de un filtru de particule diesel (DPF) sau lichid evacuare diesel (DEF), denumit, in mod obișnuit, AdBlue. Emisiile scăzute și, prin urmare, un consum redus de combustibil, sunt realizate prin utilizarea sistemului de injecție common rail, turbocompresor, intercooler, răcirea sistemului de recirculare a gazelor de eșapament (EGR), patru supape pe cilindru și un sistem de evacuare cu catalizator diesel prin oxidare (DOC ).

Noul Avant 760i, pe lângă creșterea puterii și eficienței, are și un consum mai redus cu 20%, puterea motorului crescând cu aproximativ 20%, iar cuplul cu peste 40%.

wylze text

Avant 760i un cumul de putere și încredere

Conducerea unui Avant 760i poate fi o delectare, ceea ce implicit face munca mai plăcută și mai eficientă. Poate fi operat și la turații reduse, motorul livrând cuplul imediat. În plus, zgomotul motorului este considerabil mai redus comparativ cu motoarele diesel tradiționale. Pe de altă parte motorul Kohler generează mai puțină căldură, astfel au fost reduse dimensiunile ventilatorului de răcire făcându-l mai silențios.

Putere mai mare, posibilități mai mari

Modelul 760i este un model nou, nu numai în ceea ce privește motorul. Modelul aduce multe îmbunătățiri în comparație cu predecesorul, modelul 750. Viteza maximă ajunge până la 30 km/h, iar fluxul hidraulic auxiliar la 80 l/min.

De asemenea, și anvelopele au crescut atât în diametru, cât și în lățime, îmbunătățind manipularea, mai ales la viteze mari, reducând presiunea la sol pe zone de drum cu restricții de greutate, dar și pe suprafețe sensibile.

În România, importatorul oficial, Wylze Logistik SRL, este pregătit să ofere modelul Avant 760i începând chiar din ianuarie 2015.

 

WYLZE LOGISTIK

P-ta Victoriei Nr.1, Bl. Mercur, Sc.A, Ap.26

100065 Ploiesti – Romania

Tel/Fax: 0244 592 885

office@wylze.ro; www.wylze.ro