HYPERTHERM: CINCI ARTICOLE CARE VÃ VOR AJUTA SÃ FACEȚI MAI MULTE CU SISTEMUL CU PLASMÃ

Filtru de aer

Aerul nefiltrat poate duce la probleme ale consumabilelor, probleme ale calității tăierii, viteze mai mici de tăiere și poate contribui la defectarea prematură a pistoletului. Adăugarea unui filtru de aer la sistemul dvs. elimină acele probleme, menținând aerul uscat și fără resturi de ulei.

Husă din piele pentru pistolet

Cablurile pistoletului Powermax sunt create astfel încât să suporte medii industriale grele, totuși, cablul pistoletului este supus uzurii. Adăugarea unei huse de piele ajută la protecția împotriva uzurii cauzate de abraziune sau arsuri ale arcului de plasmă.

Pe lângă un filtru de aer și o husă de piele, aveți nevoie de consumabilele potrivite. Acestea vor crește numărul de lucrări pe care le puteți executa cu sistemul Powermax și vă vor face munca mai rapidă și mai ușoară.

Consumabile FlushCut

Acest model brevetat unic vă permite să tăiați mai aproape sau un debit mai mare la baza metalului, ceea ce reduce semnificativ timpul de șlefuire și crește posibilitatea refolosirii suporturilor, atașamentelor sau altor suporturi temporare de sudură.

Consumabile HyAccess

Acesta e un alt tip de consumabile obligatorii pentru oricine care are operații de tăiere în zone înguste. Consumabilele HyAccess sunt cu 76 mm mai lungi decât consumabilele standard și au un vârf îngust care le face ideale pentru tăierea colțurilor și a canalelor, a marginilor închise și flanșelor.

Set de consumabile Essential

După cum o arată și denumirea, acest kit este creat pentru a vă asigura că aveți la îndemână consumabilele potrivite. Cele mai multe seturi conțin șapte duze și electrozi, două sau trei scuturi și o garnitură inelară și un capișon al pistoletului. În plus, setul este livrat cu o cutie durabilă de depozitare pentru a vă menține toate consumabilele curate și într-un singur loc.