SOLUTII DE ALIMENTARE EFICIENTE: ECONOMISIREA ENERGIEI SI A BANILOR CU VERTIV GEIST RPDU

Vertiv™ Geist™ Switched rPDU utilizează relee bi-stabile eficiente din punct de vedere energetic, care folosește mult mai puțină energie decât releele tradiționale de tip normal deschis sau normal închis. Acest lucru echivalează cu aproximativ 133.780 kWh în economii anuale de la 500 de rPDU-uri cu 36 de ieșiri, comparativ cu un model similar cu relee tradiționale. Ajutați-vă clienții să-și reducă facturile la energie și amprenta de carbon pe măsură ce contribuim împreună pentru a crea un viitor mai prietenos cu mediul.

Vertiv oferă o gamă cuprinzătoare de soluții de distribuție a energiei, de la rPDU-uri de bază până la unități de distribuție a energiei în rack monitorizate și comutate și receptoare de blocare, pentru a răspunde nevoilor specifice ale clienților dumneavoastră.

Permițând monitorizarea condițiilor de mediu la nivel de rack, controlul puterii către echipamentele IT și gestionarea eficientă a capacității și a puterii la nivel de rack, gama de rPDU Vertiv™ Geist™ oferă clienților dumneavoastră un echilibru perfect între performanță, eficiență și prietenos cu mediul.

Creșteți performanța pentru afacerea dumneavoastră cu următoarea generație de PDU-uri Rack Vertiv™ Geist™

Device Director este un utilitar cuprinzător, bazat pe Windows, care este utilizat pentru a instala, configura și întreține mai multe dispozitive Vertiv™ Geist™ cu o singură interfață. Device Director vă ajută să setați adresele IP ale mai multor dispozitive, să configurați conturile de utilizator, să modificați setările de rețea, să actualizați firmware-ul, să exportați/importați setările de configurare și să validați conectivitatea dispozitivului.

Utilizând tehnologia Visible Light Communication (VLC), linia actualizabilă de rPDU transmite optic informații către dispozitivul dumneavoastră portabil, oferind acces ușor, sigur și instantaneu la datele de utilizare a energiei din cabinet sau rack.

Alegeți Vertiv ca soluție pentru creșterea afacerii dumneavoastră

Optimizarea Energiei

Vertiv™ Geist™ rPDU oferă funcții avansate de monitorizare și control a puterii, permițând clienților să identifice și să elimine eficient ineficiența energetică.

Prin obținerea de informații valoroase despre tiparele de utilizare a energiei, clienții dumneavoastră pot lua decizii informate pentru a reduce cu încredere risipa și costurile de operare.

Controlul personalizabil al nivelului prizei 

Având control precis asupra prizelor individuale, rPDU-urile Vertiv Switched permit oprirea de la distanță și crearea unor cicluri de alimentare pentru anumite dispozitive.

Această soluție oferă clienților posibilitatea de a implementa strategii eficiente de planificare a energiei, de reducere a sarcinii și de prioritizare a prizei.

Monitorizarea mediului

rPDU-urile Vertiv™ Geist™ sunt compatibile cu o varietate de senzori de mediu, incluzând temperatura, nivelurile de umiditate, punctul de condensare și alte condiții de mediu din centrul de date.

Cu această monitorizare activă, clienții dumneavoastră obțin capacitatea de a identifica punctele fierbinți, de a optimiza sistemele de răcire și de a preveni în mod proactiv potențialele defecțiuni ale echipamentelor.

Un model. Peste tot

 Vă vom ghida la fiecare pas pentru a ne asigura că infrastructura dumneavoastră de alimentare funcționează întotdeauna la performanță maximă.

rPDU: singura dumneavoastră soluție de alimentare prietenoasă cu mediul

Vertiv™ Geist™ rPDU oferă o distribuție fiabilă și eficientă a energiei către echipamentele IT critice, permițând în același timp clienților să-și monitorizeze și să-și gestioneze eficient consumul de energie.

De la Basic la Intelligent Rack PDU, selectați tipul preferat de soluție de gestionare a energiei prietenoase cu mediul cu rPDU Finder, accesând linkul https://www.vertiv.com/en-emea/support/tools-applications/rpdu-finder/

Aflați mai multe despre produsele, soluțiile și serviciile Vertiv pe website-ul Vertiv.com sau contactați experții locali Vertiv la emea.ro@Vertiv.com pentru a vă asigura că alegeți soluția rPDU potrivită pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră de afaceri.