„Pentru anul 2014 estimăm o creştere substanţială a vânzărilor, iar dacă ne vom face bine treaba şi softul va fi promovat astfel încât să fie perceput la nivelul său real, atunci perspectivele vor fi pozitive. Îmi place să cred că vor fi numeroase surprize plăcute în viitor legat de evoluţia ZWCAD-ului” declară Niculae Ion, General Manager ZWCAD DISTRIBUTION.

Orice companie din industrie are nevoi specifice de proiectare, iar noul ZWCAD + Pro vine cu un API mult schimbat ce permite folosirea de aplicaţii specifice fiecărei industrii în parte. Câteva aplicaţii ce se regăsesc în portofoliul companiei sunt: Addcad pentru arhitectură, CADprofi pentru electrice, mecanică, HVAC şi instalaţii, TopoLT şi ProfLT pentru topografie.

Numărul licenţelor vândute în Romania este în creştere, misiunea companiei fiind de a face noul ZWCAD cât mai cunoscut şi de a-i determina pe cei ce sunt în căutarea unei soluţii CAD să descarce şi să testeze soft-ul. La achiziţionare se oferă şi consultanţă de specialitate, clienţii fiind îndrumaţi către soluţii personalizate în funcţie de nevoile reale ale acestora în materie de proiectare.

În România se întâmpină o problemă destul de mare, din punct de vedere al ratei pirateriei. La momentul actual existând un estimat de 64%, rămânând astfel în jur de 36% din companii care deţin licenţe. Este o piaţă relativ mare şi în creştere în care se poate vorbi de două faze, înainte şi după anul 2008. În prezent, profilul clientului este următorul: se doreşte un soft eficient atât din punct de vedere economic cât şi al consumului de resurse care să acopere toate task-urile avute de utilizatori.

ZWCAD DISTRIBUTION a fost înfiinţată ca răspuns al unei pieţe în creştere. ZWCAD + este un software CAD rescris complet din punct de vedere al platformei de programare odată cu versiunea 2012 +. Acesta aduce multe îmbunătăţiri faţă de ediţiile precedente, stabilitatea şi viteza de lucru fiind doar două dintre acestea.

„ZWCAD reprezintă unul dintre soft-urile cele mai viabile din punct de vedere tehnic-financiar din cele de pe piaţă la momentul actual. În urma unor analize riguroase s-a ales ZWCAD din mai multe considerente: primul a fost financiar, deoarece costurile sunt mult mai mici faţă de alte programe de acest fel, dar şi din punct de vedere al compatibilităţii cu alte soft-uri de proiectare. Acestea sunt câteva dintre principale motive care ne-au făcut să optăm pentru ZWCAD. Având o compatibilitate foarte bună, a stat în picioare. Au fost testate mai multe programe, dar am rămas la ZWCAD. Am ajuns la părerea că acesta se apropie cel mai mult de nevoile noastre”, declară Elena Iordache, Civil Engineering la Optimatic Solutions Ploiești.

Fără perioadă de training

„Nu există diferenţe mari între ZWCAD şi alte programe în ceea ce priveşte lucrurile de bază. Noi îl folosim ca suport pentru desene. În general, lucrăm în programele noastre şi ducem munca la capăt cu ZWCAD. Desenatul este mai dificil în alte programe pentru că nu au toate facilităţile ZWCAD-ului care este specializat pentru acest lucru. De exemplu, noi facem un desen în programele noastre, în 3D, iar cu ajutorul ZWCAD, desenăm anumite secţiuni. Cu alte cuvinte, ZWCAD îşi are locul lui bine definit în acest domeniu. De asemenea, 50% din proiectul la care lucrăm acum este făcut în acest program”, declară Iulian Sprînceană, Director Tehnic Euroned Engineering.

Interfață prietenoasă

„Viteza de lucru este mai mare, comparativ cu alte softuri şi nici nu consumă multe resurse, deşi noi avem calculatoare performante. Am avut şi alte soft-uri CAD care au fost instalate şi, fără desen încărcat, consumau foarte multe resurse. În ZWCAD poţi deschide mai multe desene în acelaşi timp fără nicio problemă.”, a continuat Iulian Sprînceană.

Compania Zwcad Distribution fost înfiinţată în anul 2013 şi activează în domeniul software-ului specializat de proiectare dedicat industriei. Aceasta este reprezentantul în Romania al companiei de origine chineză Zwsoft, un furnizor global de soluţii CAD/CAM. Compania mamă creează produse software de proiectare dedicate proiectanţilor şi arhitecţilor în 2D şi 3D. Cu o experienţă de peste 15 ani în industria CAD, produsele Zwsoft au fost testate de peste 300.000 de clienţi din 80 de ţări. În România există doi distribuitori autorizaţi, în Bucureşti şi Timişoara.

 

 

 

ZWCAD Distribution SRL

Liviu Rebreanu Street, No. 13,

N2, Room 149, 031774, Bucharest

M: 0722.567.417

T: 031.425.0094

F: 031.425.0093

E: niculae.ion@zwcad-distrib.ro

W: www.zwcad-distrib.ro; www.addcad.ro

About The Author