Engineer Working on Desktop Computer, Screen Showing CAD Software with Technical Blueprints, Her Male Project Manager Explains Job Specifics. Industrial Design Engineering Facility Office

TOP 5 BENEFICII ALE 3DEXPERIENCE DRAFTSIGHT

Conectarea oamenilor, a datelor și a informațiilor în lanțul valoric de proiectare și producție

Facilitând accesul întregii echipe la desenele și informațiile despre proiect oricând și de oriunde, 3DEXPERIENCE DraftSight transformă proiectarea CAD 2D și managementul documentelor din activități izolate în colaborare transparentă și succes.

Proiectare și redactare CAD 2D & 3D

DraftSight este o soluție CAD 2D și 3D bogată în caracteristici dedicată arhitecților, inginerilor și furnizorilor de servicii de construcții, dar și utilizatorilor CAD profesioniști, designerilor, trainerilor și celor pasionați.

Creați, editați, vizualizați și marcați orice tip de fișier DWG 2D și 3D cu mai multă ușurință, viteză și eficiență. Faceți ușor tranziția de la AutoCAD® sau aplicații CAD similare, cu o interfață de utilizator și comenzi familiare.

Printre caracteristicile de top se numără:

 • 3D Modeling Tools;
 • 2D Constraints;
 • Image Tracer;
 • Dynamic Blocks Support;
 • G-Code Generator.

Ceea ce iese în evidență pentru mulți dintre noii utilizatori DraftSight este interoperabilitatea. Utilizatorii pot lucra cu un număr mare de formate de fișiere atunci când folosesc DraftSight. Formatele de fișiere precum .jpg, .jpeg, .gif, .png, .tif, .tiff și .bmp pot fi atașate la desene și, de asemenea, se pot salva sau exporta desenele în diferite formate de fișiere. Totodată, fișierele DGN pot fi importate și editate direct în cadrul software-ului.

Accelerați dezvoltarea

Produsele de astăzi sunt proiectate și fabricate cu ajutorul unor grupuri mari de oameni interconectați, provenind din diverse discipline și companii. Toate aceste persoane joacă un rol important în dezvoltarea produselor, iar capacitatea lor de a colabora eficient cu omologii lor devine esențială. Ingineria servește adesea drept centru al colaborării în materie de proiectare.

Platforma 3DEXPERIENCE poate reduce divergențele de colaborare și facilita un schimb de date mai fluent între echipele de ingineri. Această soluție permite, de asemenea, participanților non-tehnici să ofere feedback fără a împovăra inginerii, facilitând colaborarea tuturor în proiecte de-a lungul întregului spectru de dezvoltare a unui produs. DraftSight combinat cu platforma 3DEXPERIENCE oferă utilizatorilor posibilitatea de a:

 • Gestiona proiecte și documentație de produs direct din DraftSight, oferind în același timp acces la datele WHG prin platforma bazată pe cloud 3DEXPERIENCE.
 • Permite asociaților să utilizeze datele de proiectare alături de toate datele de business disponibile în cloud, în timp ce continuă să lucreze cu DraftSight.
 • Căuta, explora și selecta contexte relevante de design folosind un web browser și să efectueze acțiuni operaționale, precum revise, release sau lock/unlock.

Creșteți productivitatea

Managementul proiectelor este crucial pentru menținerea productivității și livrarea acestora la timp, dar una dintre principalele provocări este aceea că software-ul de management al proiectului nu este conectat la inginerie. Această frustrare a fost exprimată de multe echipe de-a lungul anilor, așa că remedierea acesteia este esențială pentru creșterea productivității. Succesul depinde de accelerarea productivității și eficienței, totul rezultând în reducerea perioadei de timp de la idee la livrare.

Cu ajutorul platformei 3DEXPERIENCE livrați produse inovatoare la timp și în bugetul alocat, conectând datele DraftSight cu toți membrii proiectului, sarcinile și livrabilele. Puteți accesa o soluție intuitivă pentru planificarea, execuția și monitorizarea proiectelor. Echipele dvs. pot colabora prin depozite de fișiere și fluxuri de activitate specifice sarcinilor și menține direcția cu ajutorul unor diagrame sumative actualizate în timp real, vizibile și accesibile atât prin DraftSight, dar și prin intermediul unui browser.

Accesați datele de oriunde, oricând

În ciuda necesității în creștere de mai multă colaborare, există încă un volum surprinzător de divergențe pe acest subiect. Schimbul de desene cu alți ingineri poate fi chinuitor și consumator de timp, iar colaborarea cu asociații non-tehnici se poate dovedi a fi și mai dificilă. Cu ajutorul platformei bazate pe cloud 3DEXPERIENCE, utilizatorii pot partaja în siguranță date și pot colabora de oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv, combinând colaborarea structurată și nestructurată. Unul dintre avantajele principale ale utilizării unei soluții de stocare în cloud este accesibilitatea. Indiferent dacă călătoriți, vizitați un client sau computerul dvs. este indisponibil, vă puteți accesa în continuare desenele de pe un alt dispozitiv și rămâneți conectat la datele dvs. Securitatea și fiabilitatea sunt alte avantaje importante în ceea ce privește utilizarea stocării bazate pe cloud și a gestionării datelor, asigurându-vă că desenele și documentele esențiale misiunii dvs. nu se pierd niciodată.

Colaborați fără efort

Conform unui sondaj realizat în 2018, în SUA, la care au participat 1.000 de angajați cu normă întreagă provenind din diverse industrii și departamente, 39% dintre persoanele intervievate au observat procese defectuoase de gestionare a documentelor / vânzare în cadrul organizației lor. Un lucru observat în mod special este faptul că incapacitatea de a găsi și extrage date poate costa organizațiile milioane de dolari pe an. De asemenea, angajații petrec prea mult timp duplicând informații care există deja în cadrul organizației. În platforma 3DEXPERIENCE, se păstrează mai multe versiuni ale desenelor și fișierelor, pe măsură ce acestea sunt salvate. Versiunile anterioare ale desenelor sunt accesibile pentru comparație din DraftSight și, de asemenea, în platformă, garantând oricui vizibilitate pe tot parcursul procesului de proiectare. Nu se pierde timp localizând desene, versiuni, revizuiri, îmbunătățind în cele din urmă colaborarea și economisind banii companiei.

Proiectați • Gestionați • Partajați

 • Extindeți capacitățile DraftSight accesând un set vast de soluții concept-to-market care funcționează perfect împreună.
 • Partajați în siguranță datele și colaborați de oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv, combinând colaborarea structurată și nestructurată.
 • Conectați fără efort persoane și date, în timp ce eliminați provocările legate de licențiere și de gestionarea utilizatorilor.

Pentru mai multe informaţii şi o cotaţie de preţ pentru DraftSight contactaţi VEGRA INFO, reseller autorizat al soluţiilor SOLIDWORKS în România.