OBȚINEȚI INSTRUMENTELE DE CARE AVEȚI NEVOIE, ATUNCI CÂND AVEȚI CEL MAI MULT NEVOIE

A începe o afacere de la zero nu e deloc ușor, mai ales când ai resurse limitate pe o piață competitivă. Programul 3DEXPERIENCE Works for Startups oferă software CAD gratuit pentru a vă ajuta afacerea să pornească. Pe lângă software și training, companiile eligibile care se înregistrează în program alături de VEGRA INFO beneficiază de suportul echipei noastre de asistență tehnică, de oportunități de co-marketing alături de VEGRA INFO, dar și de SOLIDWORKS, și de acces la webinarii gratuite și evenimente practice pentru a vă ajuta să reușiți.

Ce este platforma 3DEXPERIENCE bazată pe cloud?

Platforma 3DEXPERIENCE bazată pe cloud este o platformă SaaS și PaaS care include aplicații, instrumente de colaborare, resurse de cloud computing și comunități de utilizatori specializați. Este cel mai simplu și mai flexibil mod de a avea acces la funcționalitățile CATIA, SIMULIA, ENOVIA și alte soluții de vârf pentru a dezvolta noi produse. Abonamentul este de tipul „plătește pentru ceea ce folosești” – utilizatorii plătesc pentru acces doar la ceea ce au nevoie.

Platforma include resurse de cloud computing pentru a permite startup-urilor aflate la început de drum să reducă costurile generale, cum ar fi hardware-ul și mentenanța. Oferta 3DEXPERIENCE pentru startup-uri este cea mai bună ca valoare pentru companiile aflate în faza incipientă, în ceea ce privește accesul la instrumentele de colaborare în cloud, la resursele de calcul și la cele mai recente versiuni software ale celor mai bine vândute soluții 3DEXPERIENCE.

BENEFICIILE PROGRAMULUI INCLUD:

  • Gratuit conturi 3DEXPERIENCE Works cu valabilitate 12 luni, ce includ SOLIDWORKS pentru CAD, simulare, vizualizare și multe altele.
  • Training online MySolidWorks.
  • Oportunități de co-marketing precum participarea ca speaker la evenimentele SOLIDWORKS și promovare în campaniile și comunitățile sociale SOLIDWORKS.
  • Consiliere în proiectare din partea inginerilor și managerilor tehnici SOLIDWORKS.
  • Sute de ghiduri, clipuri video și articole dedicate cu sfaturi și trucuri despre cum să vă duceți produsul la următorul nivel.

Mă calific pentru înregistrarea în program?

Programul 3DEXPERIENCE Works for Startups este adaptat startup-urilor producătoare aflate la început de drum ce întrunesc urmărtoarele criterii:

Compania nu este în prezent client SOLIDWORKS.

  • Compania are în plan să proiecteze, să producă și să vândă un produs fizic sau face deja acest lucru în prezent.
  • Compania deține o finanțare mai mică de 1 milion de dolari.
  • Compania are o cifră de afaceri mai mică de 1 milion de dolari, de la înființare și până în prezent.
  • Compania este în activitate de mai puțin de 3 ani.
  • Furnizorii de servicii, resellerii, contractorii sau companiile de  consultanță nu se califică pentru acest program.

Scopul final al programului 3DEXPERIENCE Works for Startups este acela de a oferi suport comunității micilor producători, de a ajuta aceste companii să aibă acces la instrumentele de care au nevoie pentru a avea succes și de a le oferi o soluție accesibilă pentru a-și menține afacerea în activitate după ce programul inițial se va finaliza.

VEGRA INFO a ajutat multe startup-uri din România să își dezvolte afacerea și să aibă succes, prin participarea la acest program. Dacă doriți mai multe informații sau doriți să vă înscrieți în program, vă rugăm accesaţi pagina Soluții pentru antreprenori și startup-uri.