SOLIDWORKS MBD – EFICIENTIZAREA PROCESULUI DE FABRICATIE 3D

Solidworks MBD (Model Based Definition) este o soluție integrată de fabricație fără utilizarea desenelor în SolidWorks. Solidworks MBD ghidează procesul de fabricație direct din mediul 3D, fără a mai utiliza desenele tradiționale 2D, care ajută la eficientizarea producției, reduce durata ciclului de producție, reduce erorile și oferă suport pentru standardele utilizate în industrie.

Cu ajutorul programului, utilizatorii pot defini în 3D informațiile pentru fabricație a produselor (PMI – Product Manufacturing Information), cum ar fi dimensiuni, toleranțe, rugozități, simboluri de sudură, tabele de componență (BOM), tabele generale, note și alte adnotații.

Informațiile pentru fabricația produselor (PMI) pot fi organizate în 3D, într-un mod corect, structurat și care facilitează căutarea și găsirea diferitor elemente. De asemenea, pot fi personalizate în 3D formatele de livrare pentru multiple produse finite, cum ar fi desene tehnice și solicitări de cotații (RFQ – Request for Quote) și multiple departamente, precum Operațiuni, Producție, Asigurarea calității și Achiziții.

Mai mult de atât, pot fi publicate datele 3D și informațiile pentru fabricația produselor (PMI) prin fișiere în format compatibil cu standardele utilizate în industrie, spre exemplu PDF 3D și eDrawings.

vegra text

Solidworks MBD ajută la definirea, organizarea și publicarea direct în mediul 3D a informațiilor pentru fabricație a produselor (PMI) inclusiv a datelor modelului 3D, prin fișiere în formate ce respectă standardele industriale. Acestea ghidează procesul de fabricație direct în 3D, ceea ce ajută la: eficientizarea producției, scurtarea duratei ciclului de producție și reducea numărului de erori.

Începând cu 9 octombrie 2015, Vegra Info va organiza evenimentul de lansare SolidWorks 2016 la Universitatea Politehnică București, iar în 16 octombrie 2015 evenimentul va fi organizat de echipa Vegra Info la Timișoara. Intrarea este liberă. Pentru înscrieri, vă rugăm sa contactați echipa Vegra Info.

 

Vegra Info

Tel: 021 3118829

Email: office@3dcadvegra.com

Web: www.3dcadvegra.com