3DEXPERIENCE WORLD 2021 – LIBERTATEA DE A CREA

8-11 FEBRUARIE 2021 – O EXPERIENȚĂ VIRTUALĂ

Libertatea de a crea

Lumea se confruntă cu o transformare globală în ceea privește modul în care inventăm, proiectăm, producem și alimentăm experiențele. Acum mai mult ca oricând, trebuie să găsești noi modalități de a face lucrurile. Noi modalități de colaborare, inovare, proiectare, simulare, creare și creștere. Pe măsură ce te transformi, vei avea nevoie de libertatea de a o face într-un mod care are sens pentru tine și afacerea ta. Vino alături de noi pentru a afla mai multe la 3DEXPERIENCE World 2021, eveniment ce va avea loc în perioada 8-11 februarie 2021.

La 3DEXPERIENCE World, utilizatorii SOLIDWORKS, designerii de produse, inginerii, producătorii și studenții explorează tehnologiile și tendințele care le vor transforma munca și le vor oferi libertatea de a crea. Fie că este vorba de crearea de noi produse, de noi direcții de afaceri sau de noi oportunități, vei fi inspirat să inovezi în noi moduri.

Vino alături de noi și ajută astăzi la clădirea zilei de mâine.

Înregistrează-te acum și obține acces GRATUIT la trei zile de Sesiuni Generale, peste 130 de sesiuni tehnice de inovare, te vei conecta cu parteneri SOLIDWORKS și furnizori de servicii, vei participa la sesiuni de networking și multe altele.

De asemenea, vei avea ocazia să îți upgradezi înregistrarea la statutul de VIP, la prețul de 100 USD, și să obții acces gratuit la examene de certificare, sesiuni exclusive de networking, participare la prezentările live și la sesiunile Q & A de la sfârșitul fiecărei sesiuni de inovare și multe altele.

De reținut că toate încasările vor merge către Magic Wheelchair

Mergi la pagina de înregistrare pentru a afla mai multe și pentru a-ți asigura accesul VIP.

De la proiectare și simulare la producție și planificare, 3DEXPERIENCE World îți oferă o trecere fără precedent la abilitățile, instrumentele și resursele necesare pentru a îmbunătăți dezvoltarea produselor astfel încât să ajungi pe piață mai rapid, beneficiind în același timp de o satisfacție crescută a clienților. Înregistrează-te acum!

Dacă nu ești încă membru, alătură-te Comunității 3DEXPERIENCE WORLD pentru a obține cele mai noi informații despre eveniment la www.solidworks.com/3dxworld.

CONECTEAZĂ-TE. FĂ SCHIMB DE IDEI. NU RATA NIMIC.