SOLIDWORKS – RAPIDITATE SI PRODUCTIVITATE

SolidWorks combină ușurinţa în utilizare cu o gamă largă de instrumente personalizate, astfel încât noii utilizatori pot învăţa foarte rapid, iar cei experimentaţi pot lucra și mai rapid. Orice companie poate utiliza acest pachet simplu, dar puternic pentru a materializa viziunea produsului lor. Gândită astfel încât să eficientizeze, interfaţa SolidWorks este ușor de învăţat și utilizat. Meniuri „în context” oferă comanda potrivită la momentul potrivit. De asemenea, toolbar-urile sunt organizate după funcţiile de proiectare pentru acces rapid, funcţia Automated Command Search permite utilizatorilor să ajungă instantaneu la comanda dorită.

Un set complet de tutoriale și documentaţie suport ajută utilizatorii să avanseze într-un ritm foarte rapid. De asemenea, personalizarea facilă a interfeșei SolidWorks permite creșterea semnificativă a productivității. Utilizatorii pot personaliza toolbar-uri, meniuri „în context”, prescurtări și setări ale mediului de lucru, iar capabilitatea „mouse gesture” oferă accesul rapid prin mișcarea mouse-ului. În plus, poate fi realizată automatizarea funcţiilor de proiectare prin proceduri API. De asemenea, capabilităţile Intelligent Design și Detailing îmbunătăţesc performanţele utilizatorilor prin detectarea și rezolvarea automată a provocărilor care ţin de modelare sau detalii și care pot fi considerate „frustrante” de către noii utilizatori sau „plictisitoare” și consumatoare de timp de către cei experimentaţi.

Vegra Info Ltd. a pornit la drum în 1994, ca furnizor de servicii profesionale în domenii precum CAD (Computer Aided Design), inginerie 3D, GIS (Geographic Information System) și CAFM (Computer Aided Facility Management), lucrând în special pentru clienți din Franța, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii.

vegra text

Avantajele competitive ale companiei pornesc de la o echipă dinamică și experimentată de ingineri și proiectanți. Ei livrează soluții inteligente, 100% conform specificațiilor, lucrând sub presiunea unor termene limită exigente. Iar colegii lor, managerii de proiect, sunt capabili să administreze o gamă largă de nevoi de proiectare și design, cu cerințe tehnice din cele mai sofisticate.

În 2011 Vegra a devenit Value Added Reseller în România pentru SolidWorks, cel mai răspândit soft de proiectare 3D asistată de calculator.

Astăzi, serviciile CAD ale companiei Vegra Info acoperă o paletă largă de industrii, de la telecomunicații, petrol și gaze până la electronică, agricultură, construcții sau arhitectură.

Companie oferă servicii CAD, precum: conversii CAD (draft-uri, clădiri și instalații, desene pentru construcții), generare de date CAFM – Computer AIded Facility Management pentru invertarul spațiului, planului de evacuare în caz de incendiu și al managementului materialelor – editarea rasterizată (procesarea desenelor scanate), generarea de date GIS (Geographic Information System) și multe altele.

Compania Vegra Info este reprezentant SolidWorks în România. Compania distribuie pachetele software SOlidWorks: 3D Design, Product Data Management, Technical Communication și Simulation. De asemenea, Vegra Info oferă suport tehnic, cursuri, certificări și servicii cu valoare adăugată pentru SolidWorks în România.