CITYCAT 1300, TEHNOLOGIE AVANSATA PENTRU SPATII RESTRANSE

CityCat 1300, de la Bucher Municipal, este produsul anilor de experiență în dezvoltarea și fabricarea măturătorilor compacte pentru aplicații profesionale. Cu un cadru îngust, această măturătoare compactă, CityCat 1300, este soluția ideală pentru curățarea tuturor spațiilor și a zonelor cu acces limitat. Este, de asemenea, automăturătoarea perfectă pentru spații mai mari, parcări auto, centre comerciale, fabrici și locuințe. Inutil să mai spunem că unul dintre punctele forte ale sale este curățarea mediilor urbane cu clădiri înghesuite și străzi înguste, precum cele din zonele rezidențiale.

Diagrama arată debitul de aer din duza de aspirație prin buncăr și prin conducta de evacuare de pe acoperișul buncărului. O pompă de apă alimentează cu apă curată spray-urile de pulverizare montate la periile rotative și pe gura de aspirare. Apa utilizată este filtrată și apoi alimentată la duza de aspirare pentru a asigura o suprimare optimă a prafului.

Buncăr cu recirculare a apei

Buncărul din oțel inoxidabil are cea mai mare capacitate din clasa sa. Sistemul de recirculare a apei are ca rezultat încărcări mai uscate și prelungește timpul de funcționare.

Duză de aspirare cu protecție la impact

Protejată de un suport cu roți pentru ghidare, gura de aspirare este amplasată între roțile din față și dotată cu duze pentru jeturi cu apă. Un montaj special îi permite să se deplaseze peste obstacole fără a fi deteriorata.

Perii cu protecție la impact

Periile pot fi extinse individual pe ambele părți cu reglaje dintr-o singură treaptă. Precizia presiunii este complet reglabilă și are control total din cabina șoferului.

Cameră pentru gura de aspirare și pentru mersul cu spatele

Camera montată pentru mersul cu spatele oferă o vizibilitate impecabilă și reduce riscul de coliziune cu obstacole sau alți utilizatori ai drumului în timpul funcționării zilnice. Camera montată pentru gura de aspirare permite o inspecție îmbunătățită a orificiului de admisie.

Furtun flexibil pentru aspirare

Furtunul pentru aspirare extrem de ușor și flexibil permite ca frunzele și alte resturi să fie preluate fără efort din acele locuri greu accesibile.

Şasiu

Șasiu sudat. Ambele axe au fost suspendate. Axa față cu arcuri elicoidale și amortizoare. Axa spate cu resort dublu conic.

Axele și direcția

Axa față este acționată cu diferențial hidraulic. Opțional, se poate monta tracțiune integrală pentru manevrabilitate maximă și stabilitate direcțională.

Sistem hidraulic

Pompă de viteză pentru unitatea de antrenare a suflantei. Pompă de viteză pentru sistemul hidraulic de mișcare, direcție și antrenare perie.

Frâne

Sisteme hidraulice de frânare cu frâne cu tambur pe axa spate. Frâna de parcare pe puntea spate.

Cabina șoferului

Confort, suspensie hidraulică, cabină izolată fonic. Parbriz din sticlă de siguranță termoizolantă, curbată și cu reflexie scăzută.

Încălzire electrică și frontală a parbrizului. Uși cu ferestre glisante. Ventilator de încălzire în mai multe etape. Ecran solar și ștergătoare. Scaunul șoferului pentru confort sporit, reglabil individual. Coloana de direcție reglabilă. Lumină standard de lucru. Încălzirea oglinzilor standard.

Operațional

Instrumente de operare și monitorizare aranjate cu grijă și ergonomie. Controlul cotierei pentru funcțiile de lucru. Unitate de avertizare pentru monitorizarea temperaturii și nivelului lichidului.

Sistemul de măturat

Container din oțel inoxidabil cu funcție de evacuare hidraulică. Sistem de aspirare cu gura de aspirare între / în fața roților din față, ventilator de aspirare de înaltă performanță.

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro