KOHLER-SDMO SERIA KD, PUNCTUL DE REFERINȚÃ AL GENERATOARELOR DE ÎNALTÃ PUTERE

SERIA KD este cea mai importantă gamă de generatoare alimentate cu performantele motoare diesel KOHLER. Grupurile electrogene oferă o densitate de putere fără precedent, fiind astfel perfecte în aplicații solicitante. Cu o gamă largă de puteri (800-4500 kVA / 800-4000 kWe), generatoarele electrice sunt ideale pentru fiecare segment din industrie. Aceste modele sunt revizuite constant, fiind păstrate la cele mai înalte standarde, încorporând cele mai noi tehnologii.

În calitate de lider global pe piața generării energiei electrice, KOHLER își proiectează motoarele pentru propriile grupuri electrogene din seria KD. Bazându-se pe un secol întreg de experiență, KOHLER produce motoare perfect adaptate la cerințele complexe ale unui generator de curent. Astfel, KOHLER-SDMO controlează eficient ciclurile de producție pentru grupurile electrogene KD, de la inginerie și teste, până la acțiunile de mentenanță.

800-4500 kVA / 800-4000 kWe

Echipate cu motoare KOHLER de ultimă generație, despre care am amintit în rândurile anterioare, grupurile electrogene KD SERIES sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor, sunt caracterizate prin consum redus de combustibil, intervale extinse între acțiunile de mentenanță și o densitate a puterii inegalabilă.

Dezvoltarea seriei KD a fost tratată cu mare atenție, KOHLER-SDMO investind resurse timp de șase ani cu scopul de a crea o gamă de grupuri electrogene performantă, fiabilă, robustă. În timpul dezvoltării, fiecare componentă a fost proiectată și testată în laboratoarele producătorului americano-francez, la cele mai înalte standarde din industrie. Seria KD întrece așteptările și cerințele de reglementare în ceea ce privește siguranța și nivelurile de funcționare.

Producând de la 800 la 4500 kVA (800 până la 4000 kWe) în regim stand-by, grupurile electrogene SERIA KD oferă cea mai bună performanță din categoria lor în ceea ce privește consumul de combustibil, nivelul de zgomot produs și densitatea puterii. În același timp, generatoarele oferă performanțe maxime și la temperaturi extreme, de până la 50°C. Grupurile electrogene din seria KD sunt disponibile atât în variantă open, cât și capotate.

Aplicații complexe

Grupurile electrogene KOHLER-SDMO din seria KD sunt ideale în aplicații complexe. Acestea sunt folosite pe toate continentele în domenii precum cel minier, sanitar, diferite industrii, centre de date, transport, comunicații, industria combustibililor, stațiile de tratare și procesare a apei, domeniul militar și, nu în ultimul rând, în construcții.

Cel mai puternic grup electrogen diesel

În 2020, bazându-se pe un răspuns puternic al pieței la nivel mondial și pe o cerere din ce în ce mai mare de putere în aplicații critice, KOHLER-SDMO extinde oficial seria KD cu lansarea a 4 noi modele, printre care KD4500, cu puteri ce pot ajunge până la 4500kVA (50Hz) / 4000kWe (60Hz) . Dezvoltate de echipa globală de ingineri, aceste noi unități sunt alimentate de cel mai puternic și sofisticat motor diesel KOHLER – K175, KD103V20 (20 cilindri). Această versiune extinde limitele generatoarelor staționare și diferențiază KOHLER-SDMO drept cel mai puternic producător de grupuri electrogene diesel de pe piață.

Un secol de la primul generator modern

Compania KOHLER s-a înființat în anul 1873 și are o istorie bogată. De-a lungul timpului, producătorul a căutat să inoveze în domeniile de activitate, iar această strategie i-a adus realizări importante. Activitatea companiei se extinde pe mai multe laturi, una dintre acestea fiind strâns legată de producția de grupuri electrogene și motoare termice.

În urmă cu 101 ani, în anul 1920, KOHLER a produs primul generator electric modern. Creat inițial pentru a alimenta produsele de canalizare KOHLER în America rurală, KOHLER Automatic Power & Light, pentu că aceasta era denumirea oficială a primului generator modern, este adoptat și în alte domenii, iar în scurt timp aceste generatoare oferă energie instantanee pentru locuințe, bărci și afaceri din întreaga lume. Astfel, compania KOHLER devine unul dintre pionierii industriei grupurilor electrogene, trecând și testul timpului, producătorul fiind pe podiumul acestui sector din industrie și în 2021, după un secol de la importanta realizare.

Fiind unul dintre liderii globali pe piața energiei electrice și bazându-se pe experiența ce se întinde peste un secol, KOHLER-SDMO își proiectează propriile motoare pentru seria KD. Acest lucru este deosebit de important pentru un producător de generatoare electrice, ciclurile de producție și testele fiind controlate direct.

KOHLER-SDMO

Odată cu integrarea companiei franceze SDMO în grupul KOHLER, în 2005, acesta devine al treilea cel mai important producător de grupuri electrogene din lume. La ora actuală, KOHLER SDMO are o rețea de distribuție prezentă în peste 180 de țări. De asemenea, compania dispune de 6 filiale, în Zweibrucken (Germania), Schoten (Belgia), Sao Paulo (Brazilia), Barcelona (Spania), Miami (SUA), Londra (Marea Britanie), dar și 6 birouri de reprezentare (Johannesburg, Alger, Dubai, Cairo, Moscova, Lomé) și 4 platforme de stocare (Miami, Le Havre, Lomé, Dubai).

KOHLER SDMO produce grupuri electrogene cu puteri cuprinse între 1 kVA și 4500 kVA. Compania cuprinde și un departament special de proiectare personalizată a centralelor electrice și a soluțiilor personalizate. KOHLER-SDMO este unul dintre cei mai mari furnizori de centrale electrice din lume, având unități livrate ale căror putere instalată depășește 250 MW. Experiența tehnologică, în combinație cu procedurile de fabricație high-tech, facilitează producția de echipamente performante ce pot fi folosite într-o mulțime de sectoare, într-o multitudine de aplicații.

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro