VERTIV LIEBERT APM PLUS. UPS-UL DE URMÃTOAREA GENERATIE, VERSATIL SI MODULAR, POTRIVIT PENTRU INSTALARE ÎN RÂNDURI DE RACKURI SI ÎNCÃPERI

Noul Vertiv™ Liebert® APM Plus este un UPS modular de înaltă densitate, fără transformator, care oferă caracteristici excepționale pentru aplicații critice. Eficiența sa extraordinară în modul dublă conversie de până la 97% asigură economii remarcabile ale costurilor operaționale, reducând atât costul total de proprietate (TCO), cât și impactul asupra mediului. Scalabilitatea încorporată a Liebert APM Plus permite, de asemenea, o progresie rapidă și simplă a capacității sistemului prin tehnologia FlexPower™. Fiecare modul de alimentare combină puterea scalabilă cu controlul DSP independent pentru a auto-regla funcționarea, sporind astfel disponibilitatea generală.

Liebert® APM Plus dispune de un ecran LCD mare, tactil și multilingv, care oferă utilizatorilor acces la informații cheie de funcționare, inclusiv starea alarmei, configurație, pornire/oprire, transfer și contorizare avansată. Oferă opțional un card de comunicații pentru conectivitate la rețea și monitorizare software, toate concepute pentru a asigura vizibilitate, control și funcționare fără griji pentru locațiile care au sau nu personal.

Vertiv™ Liebert® APM Plus | De la 50 la 500 kW

Configurație modulară, scalabilă

Arhitectura modulară a Vertiv™ Liebert® APM Plus permite ca o singură unitate să fie scalată până la maximum 500 kW într-un singur cabinet. Sunt disponibile două configurații diferite, fiecare cu o capacitate maximă specifică a cabinetului.

Liebert APM Plus 50 kW – 250 kW

Atingând până la 250 kW cu module de putere de 50 kW într-un  cabinet cu dimensiunile unui rack pentru servere, cu capacitatea de a extinde durata de funcționare cu cabinete dedicate pentru baterii.

Liebert APM Plus 50 kW – 500 kW

Atingând până la 500 kW cu module de putere de 50 kW într-un cabinet cu dimensiunile unui rack pentru servere, cu capacitatea de a extinde durata de funcționare cu cabinete dedicate pentru baterii.

Foarte eficient și cel mai mic TCO

Vertiv™ Liebert® APM Plus oferă un nivel remarcabil de eficiență în modul dublă conversie de până la 97%, care crește și mai mult cu până la 99% cu modul eco, reducând în consecință costurile de operare și disiparea energiei (kW) la minimum. În plus, Liebert APM Plus poate optimiza eficiența la sarcină parțială, obținând astfel economii suplimentare de costuri prin modul paralelizare inteligentă. Eficiența și economiile de energie electrică ale Liebert APM Plus sunt atribuite:

• IGBT de ultimă generație

• Adoptarea unei topologii de convertor de tip T cu trei niveluri

• Viteza ventilatorului controlată în curent continuu

• Mod de paralelizare inteligent

• Tehnologie digitală avansată și transfer rapid

Arhitectura de nouă generație a Liebert® APM Plus a fost proiectată pentru a reduce disiparea energiei și a căldurii, reducând în consecință cerința și consumul sistemelor de aer condiționat.

Combinația acestor factori, cuplată cu cea mai mare eficiență de dublă conversie, reduce emisiile de CO2 la minimum. Acest lucru contribuie la asigurarea faptului că centrele de date ale clienților dumneavoastră sunt cu un pas mai aproape de îndeplinirea standardelor de mediu și de eficiență ale industriei.

Design UPS ultra-compact

UPS-ul Liebert® APM Plus oferă module de putere de foarte mare densitate de dimensiunea 3U și ocupă cea mai mică amprentă de 0,6 m2 (500 kVA) din gama sa. Economisește până la 20-50% spațiu pe podea în funcție de diferite configurații față de concurența și sistemul UPS convențional. Spațiul economisit poate fi folosit în continuare pentru echipamente generatoare de venituri.

UPS-ul Liebert APM Plus are un design atrăgător, asemănător cu dulapul rack și, prin urmare, poate fi amplasat fără probleme într-un rând de rackuri. În plus, poate fi integrat cu ofertele Vertiv de soluții inteligente, de la soluții Smart Row la Smart Aisle și Smart Mod.

Vertiv™ Liebert® APM Plus | De la 50 la 500 kW

Design robust și dovedit

Design “Hot-swap” dovedit

Contactorii fiabili, împreună cu software-ul sofisticat și arhitectura de control independentă, asigură capabilități de schimbare fără întreruperi, rezultând MTTR redus.

Circuit intern de aer inovator

Proiectat astfel încât aerul cald intern să fie condus direct către radiator fără a afecta PCB-urile și alte circuite interne sensibile, îmbunătățind durata de viață a componentelor și fiabilitatea UPS-ului.

Acoperire conformă

Stratul de acoperire este aplicat ca o caracteristică standard pentru toate PCB-urile din Liebert® APM Plus. Scopul său principal este de a proteja electronicele de elementele de mediu și coroziune. Stratul de acoperire acționează atât ca un scut de protecție, cât și ca material izolator pentru un PCB.

Tolerează temperaturi ambientale mai ridicate

Componentele și circuitele interne ale Liebert APM Plus sunt proiectate să funcționeze fără probleme până la 40°C, fără niciun impact asupra capacității și, în plus, pot susține o temperatură ambientală ridicată de până la 50°C cu reducerea automată a capacității.

Configurație flexibilă a bateriei

Compatibil cu numeroase configurații de baterii care includ cabinete tradiționale de baterii externe  ce acceptă între 28 și 44 de baterii.

Într-un sistem paralel, bateriile pot fi instalate într-un cabinet comun pentru a maximiza rentabilitatea și a minimiza spațiul pe podea. Durata de viață extinsă a bateriei este asigurată în continuare printr-un algoritm de încărcare compensat cu temperatură care previne deteriorarea bateriei, prelungind astfel durata de viață.

Interfață utilizator și diagnosticare avansată

Liebert® APM Plus face din spațiul dumneavoastră esențial un loc liniștit prin capacitatea sa avansată de diagnosticare, măsurare și înregistrare, analiza îmbunătățită a evenimentelor, precum și un afișaj inteligent colorat cu ecran tactil în mai multe limbi.

Platforma avansată de control DSP Liebert APM Plus, împreună cu tehnologia patentată Vector Control, permit o performanță crescută a convertoarelor de putere cu trei niveluri și controlul în timp real al calității puterii de ieșire, garantând funcționare continuă și protecția premium pentru afacerea dvs.

Proiectat pentru depanare și întreținere ușoară

Proiectat pentru ușurință în depanare, Vertiv™ Liebert® APM Plus este proiectat pentru a permite accesul la blocurile terminale de cablu, comutatoare și toate componentele înlocuibile, inclusiv modulele de alimentare, modulul de bypass și comunicațiile din partea frontală, atât în scopuri de instalare, cât și de întreținere.

Design interschimbabil în funcționare

Subansamblul blocurilor de construcție “hot-swapable” permite o înlocuire ușoară și rapidă la fața locului, reducând astfel MTTR.

Opțiuni flexibile de monitorizare și management

Conectivitate hardware

Liebert® APM Plus permite monitorizarea și controlul UPS-urilor în rețea prin diferite opțiuni de protocol:

– Integrarea UPS-ului cu sistemele de monitorizare și automatizare a clădirilor prin MODBUS RTU, protocoale MODBUS/TCP și senzori de mediu.

– Integrarea cu panouri sinoptice prin intermediul unei plăci de contacte libere de potențial.

Software

Vertiv vă conectează și vă protejează rețeaua cu soluții core-to-edge și cu o expertiză de neegalat.

Pentru vizibilitate maximă și monitorizare eficientă într-o singură vizualizare, asociați UPS-ul Vertiv™ cu o soluție software.