VERTIV LIEBERT GXT5. UN UPS INTELIGENT SI EFICIENT PENTRU PROTECTIA APLICATIILOR CRITICE

Sistemele critice care stau la baza activităților afacerii dumneavoastră nu trebuie să înceteze să funcționeze. Vertiv vă sprijină în acest sens pentru a vă optimiza munca cu o întreagă gamă de sisteme inovatoare de alimentare neîntreruptibilă Liebert și soluții integrate UPS care sunt gata de funcționare imediat și sunt capabile să acopere toate nevoile de alimentare de rezervă ale infrastructurii dumneavoastră IT, de la mici camere de server până la centrele de date pentru întreprinderi și hyperscale de proporții extrem de mari.

UPS-ul Vertiv™ Liebert® GXT5 este, de asemenea, un UPS monofazat care funcționează cu o eficiență energetică ridicată, făcându-l ideal pentru protecția infrastructurii critice atât în aplicațiile centralizate, cât și la marginea rețelei. Capacitățile de operare scalabile cu dulapuri de baterii externe potrivite oferă o flexibilitate suplimentară atunci când este necesară o putere neîntreruptibilă extinsă. În plus, Liebert® GXT5 permite monitorizarea stării bateriei și predicția datei de înlocuire pentru gestionarea inteligentă a stării bateriei.

Pe lângă protecția superioară împotriva întreruperilor de curent și condiționarea continuă a energiei într-un sistem compact și flexibil, deja menționate, UPS-ul Liebert® GXT5 protejează echipamentele critice de toate pericolele cauzate de întreruperi, căderi, supratensiune sau zgomot de circuit.

Care sunt beneficiile utilizării Liebert® GXT5 UPS?

– Kit de montare pe rack fix inclus

– Este proiectat pentru disponibilitate ridicată

– Cu un mod foarte accesibil de instalare și operare

– Management optimizat al energiei și al capacității

– Conectivitate perfectă

– Placă de rețea RDU-101 inclusă (5-20 kVA)

– 3 ani garanție

Sistemul UPS este ușor de pus în funcțiune și de întreținut datorită unei interfețe de utilizator LCD accesibilă și a capabilităților de control de la distanță cu cardul de comunicație Vertiv™ RDU101, care face Liebert GXT5 compatibil cu soluții de gestionare a infrastructurii, cum ar fi Vertiv™ LIFE Services, senzori de mediu, Vertiv™ Power Insight și multe altele. 

Cu eficiența și factorul de putere al unității care a ajuns lider de piață, Liebert GTX5 este gata să vă satisfacă orice nevoie în aplicațiile critice. Puteți fi siguri că afacerea dumneavoastră va fi protejată cu această soluție Vertiv. 

Asocierea cu software

Vertiv™ Environet Alert ajută la îmbunătățirea disponibilității echipamentelor critice protejate de UPS-ul Vertiv. Este un software web conceput pentru utilizatorii cu o infrastructură de UPS-uri distribuite care au nevoie de o modalitate de a gestiona mai multe dispozitive.

Cum alegeți UPS-ul? 

UPS Selector reprezintă instrumentul rapid și accesibil pentru selectarea UPS-ului potrivit pentru afacerea dumneavoastră.

Când căutați soluții de backup pentru echipamentul dumneavoastră, trebuie să identificați nivelul de protecție de care aveți nevoie pentru diferitele sisteme IT din unitatea dumneavoastră.

Pentru aceasta, ar trebui să luați în considerare:

– Costul timpului pierdut și al daunelor cauzate echipamentelor din cauza vârfurilor de tensiune/supratensiunii

– Productivitatea și vânzările care ar fi afectate de o întrerupere

– Nivelul de securitate de care aveți nevoie în funcție de sensibilitatea la sarcină.

Odată ce ați stabilit cerința de sarcină, vă putem ajuta să determinați care topologie UPS este cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră.

Obțineți siguranță prin protejarea activelor valoroase ale afacerii în locațiile dumneavoastră edge. Soluția UPS potrivită vă asigură că datele, software-ul și hardware-ul sunt protejate în timpul supratensiunii și întreruperilor de curent.

Aflați mai multe despre produsele, soluțiile și serviciile Vertiv pe website-ul Vertiv.com sau contactați experții locali Vertiv la emea.ro@Vertiv.com.