VERTIV LANSEAZĂ UN INSTRUMENT ONLINE GRATUIT PENTRU A EFICIENTIZA PLANIFICAREA ȘI PROIECTAREA CENTRELOR DE DATE

Vertiv™ Modular Designer Lite este o aplicație web pentru configurarea centrelor de date modulare prefabricate Vertiv™ SmartMod™ și Vertiv™ SmartMod™ Max.

Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a lansat un nou instrument conceput pentru a transforma și simplifica configurația centrelor de date modulare prefabricate (PFM). Disponibil acum în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), Vertiv™ Modular Designer Lite este o aplicație online prietenoasă pentru utilizatori, menită să simplifice procesul de proiectare a soluțiilor Vertiv™ SmartMod™ și Vertiv™ SmartMod™ Max pentru a îndeplini anumite nevoi ale utilizatorului.

Vertiv Modular Designer Lite oferă o gamă largă de funcții pentru a îmbunătăți experiența clienților. Acesta abordează provocările întâlnite în etapa de început a planificării și oferă o soluție propusă bazată pe contribuțiile clienților, care poate fi de ajutor pentru o serie de părți interesate tehnice și non-tehnice. Utilizatorii pot proiecta rapid centre de date all-in-one de până la 200 kW, fără nicio experiență tehnică. Instrumentul nu necesită autentificare sau descărcare de software, permițând utilizatorilor să aleagă dintr-o gamă de configurații opționale pentru a-și proiecta centrele de date modulare în doar câteva minute.

„Vertiv Modular Designer Lite permite utilizatorilor să își proiecteze fără efort propriile centre de date, adaptate exact nevoilor lor”, a declarat Viktor Petik, vicepreședinte pentru divizia Soluții Modulare Integrate la Vertiv. „Prin interfața sa intuitivă și caracteristicile cuprinzătoare, acest instrument reprezintă un pas semnificativ înainte pentru primele etape ale planificării designului centrelor de date modulare.”

Centrele de date configurate în cadrul aplicației sunt adaptate pentru a satisface nevoile specifice și locația geografică a fiecărui utilizator. Încorporând criterii precum locația facilității, datele meteorologice pentru dimensionarea precisă a echipamentului de răcire, cerințele de încărcare IT, specificațiile rack-urilor, considerațiile referitoare la bateria de rezervă și preferințele topologiei electrice, aplicația permite personalizarea optimă și planificarea redundanței.

Cu suport pentru vizualizări 2D și 3D, utilizatorii pot salva configurațiile pentru referințe viitoare și modificări rapide, pot accesa documentația tehnică esențială și pot comunica direct cu experții Vertiv pe tot parcursul procesului. Experții Vertiv pot ajuta la îmbunătățirea designului inițial cu o versiune internă, mai sofisticată, a Vertiv™ Modular Designer, care deblochează funcții suplimentare pentru a optimiza soluția în funcție de condițiile locației, performanța așteptată sau nivelurile de securitate dorite.

„Am folosit personal acest instrument online în timpul discuțiilor cu clienții, explorând și prezentând în mod eficient diverse alternative de design”, a declarat Siniša Stojanoski, DCCS BU, specialist X86, SEE de la Dell Technologies. „Interfața sa intuitivă și caracteristicile robuste oferă o soluție simplificată pentru proiectarea centrelor de date modulare, permițând clienților să-și vizualizeze configurațiile în mod eficient și să ia decizii informate, reducând timpul și costurile.”

Pentru mai multe informații și pentru a accesa Vertiv™ Modular Designer Lite, vizitați Vertiv.com.