BOSCH – PUTERE SI ROBUSTETE

“Ciocanele rotopercutoare au fost dezvoltate pentru numeroase aplicaţii de găurire în beton, piatră, metal şi oţel, stabilind noi standarde în ceea ce priveşte puterea şi robusteţea.”

 

GBH 2-23 REA Professional

Ciocanul rotopercutor cu aspirare SDS-plus reprezintă soluţia cea mai compactă pentru găurirea fără praf. Este dotat cu o unitate de aspirare integrată şi demontabilă, pentru un mediu de lucru curat. Datorită construcţiei foarte compacte se poate utiliza într-un mod confortabil şi deasupra capului. Există un set adaptor de carote pentru aspirare în timpul lucrului, cu carote până la 68 mm – utilizabil şi cu aspirator extern. Supapele de reţinere împiedică împrăştierea prafului iar micro-filtrul se poate schimba, aducând economii utilizatorilor. Este posibil şi lucrul fără modul de aspirare, graţie demontării simple, fără scule, a unităţii de aspirare

 

Funcţii:

– Funcţionare spre dreapta/stânga;

– Electronic;

– Cuplaj de suprasarcină;

– Racord pentru aspirarea prafului;

– Sistem SDS Bosch.

GBH 36 VF-LI Professional

Acest ciocan rotopercutor cu acumulator este la fel de puternic precum o sculă electrică alimentată de la reţea: până la 195 găuri (6 x 40 mm în beton) cu acumulatorul încărcat, optim pentru mediul exterior. Mecanismul de percuţie este pneumatic cu funcţie de dăltuire, optimizat pentru găuri de 8 – 16 mm în beton (max. 26 mm). Datorită mandrinei rapide din setul de livrare, este adecvat şi pentru găurirea cu burghie cu coadă cilindrică, în lemn şi metal. Sistemul Bosch “Electronic Cell Protection” (ECP): protejează acumulatorul împotriva suprasolicitării, supraîncălzirii şi a descărcării. Dispare efectul de memorie: indiferent de starea de încărcare, acumulatorul poate fi încărcat oricând, fără ca celulele de acumulator să se deterioreze.

 

Mobility System Bosch – sistemul inteligent pentru depozitare şi transport

Transport uşor şi sigur al sculelor şi pieselor mici, de la vehicul la şantier – iar seara, toate sculele trebuie să revină înapoi în atelier. Acesta este domeniul de utilizare ideal pentru sistemul L-BOXX Bosch, în scopul asigurării ordinii şi vizibilităţii, protecţiei la lovituri şi stropi de apă şi pe deasupra, integrându-l fără adaptor în sistemul de echipament pentru autovehicule Sortimo. Peste 150 de scule electrice Bosch sunt disponibile în cutii L-BOXX.

 

Vizibilitate dintr-o privire

Scule electrice, accesorii, materiale consumabile: cine are încă din atelier o bună vizibilitate asupra acestora, acela nu uită nimic din ceea ce va avea nevoie apoi pe şantier.

 

Transport uşor şi sigur

Încărcare simplă, transport sigur: practic, când totul este ambalat corespunzător, nu se mai pierde timpul cu căutatul.

 

Versatil şi foarte practic

Indiferent dacă trebuie transportate mese de lucru mari sau maşini grele: Mobility System de la Bosch îşi pune în valoare avantajele şi pe şantier.

www.bosch.com.ro