WORLD OF CONCRETE 2015 – UN REAL SUCCES

Sărbătorind 41 de ani, expoziția internațională Word of Concrete 2015 a depășit așteptările organizatorilor și de această dată. A reușit să reunească anul acesta peste 55.000 de participanți, cu 7.000 mai mulți comparativ cu ediția precedentă din 2014 și în jur de 1.500 de expozanți. Această ediție a fost cea mai mare din ultimele șase, fiind resimțit entuziasmul și energia în rândul participanților care au venit la Las Vegas Convention Center, SUA.

“Seminariile specializate au reprezentat o mare parte a târgului din anul acesta. Vizitatorii au avut ocazia să participe la foarte multe tipuri de cursuri pentru îmbunătățirea aptitudinilor, dar și pentru a se informa despre cele mai noi tehnologii și tehnici. În plus, vizitatorii internaționali au căutat noi echipamente, scule și tehnologii care să le facă munca mai eficientă și mai profitabilă”, a declarant Jackie James, Show Director, World of Concrete.

“Entuziasmul și energia pe care le-am văzut la această ediție a expoziției au fost impresionante. Suntem foarte mulțumiți cu rezultatele finale pe toate categoriile, de la numărul crescut al expozanților până la numărul participanților, dar și cu evenimentele care au avut loc, precum seminariile de spacialitate. Această creștere arată nu numai valoarea expoziției în industrie, dar și faptul că lucrurile generale sunt într-o stare de redresare în 2015”, a declarat Tom Cindric, Vice President, Informa Exhibitions U.S.

world of concrete text

Printre reprele expoziției s-au numărat și o deceranare de premii și alocarea unor fonduri menite pentru a ajuta viitoarele generații de profesioniști să exceleze în acest tip de muncă, printr-un program denumit Managementul Industriei Betonului. Pe lângă aceasta au fost susținute și o serie de licitații care s-au ridicat la sume de peste 800.000 dolari.

Pentru al patrulea an, a fost organizată o competiție denumită generic “Crews That Rocks”, sponsorizată de compania BASF, prin care concurenții, diverse companii ce activează în industria construcții, au fost premiate pentru realizările și contribuțiile aduse comunității. Proiectele au fost depuse în două categorii, totalizând 25 de finaliști. Aceștia au primit mii de voturi pe online și pe rețelele de socializare.

 

www.worldofconcrete.com