MACHTECH&INNOTECH EXPO, O CRESTERE DE 40%

Creșterea noilor companii în următoarea expoziţie bulgară pentru echipamente industriale MachTеch&InnoTеch Expo va ajunge la un nivel record de 40%. În cursul celei de-a șaptea ediție, între 4 și 7 aprilie, în Sofia, vor fi prezentate producători și comercianți bulgari şi străini ale unor mașini de tăiat și de prelucrat metale, echipament şi utilaje de instrumente, produse electronice şi automatizare industrială.

Forumul specializat care este descris ca fiind lider al industriei a ajuns la 90% din zona de ocupare. Printre companiile participante bulgare și străine 30% sunt producători de produse electronice, echipamente și dispozitive de măsurare.

Şi în acest an, în zilele de MachTech & Innotech Expo vor fi organizate întâlniri de afaceri bilaterale între companiile bulgare și internaționale. Acestea sunt organizate cu sprijinul a Enterprise Europe Network și vor avea loc la 6 aprilie.

În prezent, domeniile de activitate ale companiilor care şi-au confirmat prezența sunt diverse – de la dezvoltarea de sisteme de inspecție vizuală și soluții pentru prelucrarea completă a datelor de producție, prin producția de componente electronice industriale, până la roboţi pentru automatizarea mașinilor orizontale de turnare sub presiune. În anul 2016 au fost organizate aproape 90 de întâlniri între companii din Bulgaria, Grecia, Ungaria, Croația și Serbia.

În paralel cu MachTech&InnoTech Expo va avea loc cea de a 11-a ediție a singurei expoziții din sectorul de apă din țară Apa Sofia și forumul tineresc de inginerie “Eu, inginerul”. Expoziţia va avea loc la Inter Expo Center – Sofia.