PRETURI PREFERENTIALE PENTRU PARTICIPAREA LA MACHTECH&INNOTECH PANA LA 11 IANUARIE

În lumina reflectoarelor” – tehnologii avansate

Până la 11 ianuarie 2018, companiile bulgare și străine care şi-au confirmat participarea la expoziția internațională MachTech&InnoTech vor putea beneficia de preţurile preferenţiale pentru participare. Singurul forum specializat pentru mașini și tehnologii de prelucrare a metalelor din Bulgaria va avea loc între 26 şi 29 martie 2018 la Inter Expo Center – Sofia.

În timpul expoziției, companiile din industrie află despre noutățile în prelucrarea metalelor, tehnologiile laser, proiectarea mașinilor, automatizarea industrială, electronică și proiectare. Și nu numai. Întrucât forumul este definit ca o platformă pe care se dezvăluie posibilitățile enorme ale mașinilor și tehnologiilor avansate. Software-ul din ce în ce mai dezvoltat, capacităţile vaste ale tipăririi 3D și roboţii industriali care desenează viitorul vor fi în “lumina reflectoarelor” la MachTech&InnoTech 2018.

Zonele ocupate sunt 85%

Numai o lună după lansarea campaniei pentru realizarea forumului internațional, 85% din spațiul expozițional este deja ocupat. Ultima ediție a MachTech&InnoTech a reunit peste 120 de companii de top reprezentând peste 250 de branduri mondiale. Cei mai mulți au fost expozanții din sectoarele de prelucrare a metalelor şi de echipament de instrumente (65%), urmate de automatizare industrială și de software industrial (20%) și companiile de control şi testare a calității (10%).

Pe lângă creșterea numărului de expozanți bulgari și străini, expoziția câștigă un interes străin din ce în ce mai mare atrăgând vizitatori din Serbia, România, Cehia, Polonia, Macedonia, Italia, Turcia și Germania.

Întâlniri bilaterale de afaceri

Printre sarcinile principale pe care MatchTech&InnoTech îşi propune este crearea unui mediu potrivit în care întreprinderile să se întâlnească și să-și dezvolte afacerea. Și în acest an, cei care doresc pot lua parte la întâlnirile bilaterale de afaceri organizate în prealabil în cadrul forumului internațional de afaceri. Organizatorii lor sunt Enterprise Europe Network din cadrul Asociației Industriale din Bulgaria și Inter Expo Center Sofia. Cei care doresc să se înregistreze, să ceară și să confirme o întâlnire acceptată pot face acest lucru pe site-ul imm-industry-4-2018.b2match.io. Înregistrarea va fi deschisă la sfârșitul lunii ianuarie 2018, iar termenul limită este 20 martie. Numărul tot mai mare de expozanți străini garantează rezultate pozitive pentru companiile care au decis să participe la întâlnirile bilaterale de afaceri.

„Sofia Industrial 3D printing forum“

În cadrul ediţiei din anul 2018 pentru prima dată va avea loc „Sofia Industrial 3D printing forum“. Partenerii evenimentului sunt unele dintre cele mai bune companii din domeniul imprimării industriale. Vor fi prezentate unele dintre cele mai reuşite exemple de aplicare a tipăririi 3D în scopuri industriale.

În spiritul tendințelor pozitive care marchează fiecare ediție a MachTech&Innotech, expozitia va întâmpina anul 2018 cu un nou site pe care încă din începutul Anului Nou vor putea fi găsite informații utile și detaliate despre participanți.

Știri și detalii puteţi găsi la: machtech.bg