PETRONAS LUBRICANTS INTERNATIONAL LANSEAZÃ PETRONAS URANIA: NOUA GAMÃ DE ULEIURI DE MOTOR CU PERFORMANTÃ MÃRITÃ

PETRONAS Lubricants International (PLI) anunță lansarea noii sale game de uleiuri PETRONAS Urania, proiectată pentru a rezista mai mult, atât pentru camioane ușoare și grele, cât și pentru vehicule comerciale. Cu noua tehnologie Strong Tech™, PETRONAS Urania furnizează uleiurile concepute să dureze mai mult, acestea având durabilitatea necesară pentru a rezista chiar și celor mai dificile situații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

În fața temperaturilor înalte din motoare, oxidării și depunerilor, PETRONAS Urania aduce un plus de rezistență camioanelor și vehiculelor care trebuie să supraviețuiască în condiții aspre și la încărcături grele, de la vreme extremă, până la cerere mai mare pentru reaprovizionarea rapidă a rafturilor magazinelor. Fiecare inovație a fost ajustată pentru a maximiza performanța la fiecare brand major de autovehicule. Această nouă gamă de uleiuri de înaltă calitate mărește intervalul la care uleiul trebuie schimbat, minimizează uzura, reduce timpul în care vehiculul nu poate fi utilizat și, în cele din urmă asigură flexibilitate operațională completă, printr-o formulă unică.

Dezvoltată cu tehnologia StrongTech™ în cadrul Centrului PLI Global Research & Technology din Santena (TORINO, ITALIA), noua formulă permite vehiculelor să ruleze pentru un timp mai lung, deoarece uleiul formează un film fluid puternic. Lanțurile de molecule, incredibil de robuste blochează funinginea pentru a menține vâscozitatea optimă și pentru a se apăra împotriva uzurii și oxidării, extinzând eficiența uleiului până la următoarea revizie.

PETRONAS Urania este conceput pentru a spori durata de viață a motorului sub presiune, astfel încât, managerii de flote să aibă încredere în acest produs și, totodată să atenueze provocările cu care se confruntă în prezent conducatorii auto.

Rentabilitatea, care vine odată cu timpul mai lung pe șosea și cu maximizarea capacităților vehiculului, se datorează experienței PLI de 20 de ani în îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil și reducerea costului total de întreținere. În plus, serviciile de asistență continuă pe care PLI le oferă clienților săi permit, în continuare, utilizatorilor să obțină tot ce este mai bun de la lubrifianții lor PETRONAS Urania. Datorită celor mai inteligente tehnologii și sprijinului oferit, șoferii pot avea încrederea deplină în camionul lor pentru a-și realiza toate sarcinile în timp util și în limita bugetului.

Aceste decenii de experiență și cercetări ample au dus la o economie de combustibil, emisii reduse, fiabilitate și durabilitate sporite. PETRONAS Urania este, de asemenea, proiectat având în vedere reducerea emisiilor de CO2, astfel încât conducătorii auto pot maximiza timpul de funcționare fără a compromite durabilitatea. 

Domenico Ciaglia, MD EMEA, PLI, a declarat: “Clienții noștri caută o performanță în care să poată avea încredere. Mulți dintre ei se confruntă zilnic cu un program greu, terenuri care îi pun în dificultate și vreme extremă. Noua formulă PETRONAS Urania oferă camioanelor forța de a funcționa intens pentru mai mult timp datorită dezvoltării și testării la cele mai extreme evenimente, inclusiv Formula 1, Moto GP și Raliul Dakar. Această tehnologie și-a demonstrat întotdeauna calitatea. Cu PETRONAS Urania, managerii de flote, șoferii și vehiculele acestora vor putea face față oricărei provocări.”.