GROWWW — PRIMA PLATFORMA DE CURSURI SI TRAINING-URI SOLIDWORKS & CAMWORKS IN FORMAT ONLINE

VEGRA INFO – Reseller Autorizat SOLIDWORKS & CAMWORKS (VEGRA INFO SRL) a lansat astăzi GROWWW,  prima platforma din România pe care pune la dispoziția utilizatorilor cursuri și training-uri SOLIDWORKS & CAMWORKS în format online.

Lansarea reprezintă un impuls strategic al companiei care permite transformarea și accelerarea proceselor de învățare într-un mod flexibil, o alternativă completă care contribuie la asigurarea continuității în activitățile de educație și formare.

Primul curs disponibil pe platforma GROWWW este SOLIDWORKS Essentials.

Concepută de VEGRA INFO – Reseller Autorizat SOLIDWORKS & CAMWORKS, platforma online de cursuri GROWWW vine în întâmpinarea nevoilor de învățare ale profesioniștilor, studenților și entuziaștilor din domeniul proiectarii mecanice.

Timpul este valoros, iar în multe situații, părăsirea domiciliului sau a locului de muncă pentru o pregătire specializată nu este întotdeauna posibilă, în special în contextul actual în care măsurile necesare pentru combaterea răspândirii virusului COVID-19 provocă perturbări semnificative în cadrul activităților de educație, formare și mobilitate pentru cursanții, profesorii și educatorii din întreaga Uniune Europeană. Pentru toți cei care nu pot fi prezenţi fizic la cursurile de perfecționare, din cauza obligaţiilor personale sau a măsurilor de siguranță, cursurile online pot fi cea mai bună alegere, pentru că, parcurgerea în acest mod contribuie la economisirea resurselor.

„În aceste timpuri, avem computere performante, software sofisticat, chiar și Artificial Intelligence, totuși singurul creator ramâne omul. Nu știu de unde vine inspirația pentru tot ceea ce creăm, unii spun că e un proces incremental, alții susțin că sursa inspirației e mai degrabă divină. Oricare ar fi sursa ideilor noastre, pentru a le da formă și a le pune în practică avem nevoie să dobândim abilități pe măsura lor.

Platforma de e-learning GROWWW, pe care o lansăm astăzi are ca scop să susțină dezvoltarea abilităților necesare pentru a transforma ideile în produse valoroase pentru semenii noștri. Plantăm acum o samânță – Cursul SOLIDWORKS Essentials, și inevitabil această samânță va crește, prin dedicarea, entuziasmul și profesionalismul colegilor mei, va crește prin toți cei care vor urma cursurile GROWWW, pentru că vor să creeze ceva valoros.

Digitalizarea în toate etapele: de la concept, la fabricație și livrare devine procesul esențial pentru succes, pe măsură ce ritmul inovării și producției crește. Contextul actual ne demonstrează indubitabil că gradul de adaptabilitate a unei companii la șocurile sociale și economice este direct proporțional cu gradul de informatizare/digitalizare. Digitalizarea înseamnă printre altele și adaptarea continuă, ceea ce se traduce prin învățare continuă.

Am încredere că GROWWW va deveni mai mult decât o poartă de acces către tehnologiile SOLIDWORKS și CAMWORKS, va deveni un punct de convergență al celor pasionați de proiectare mecanică și de digitalizarea în acest domeniu. Viitorul începe astăzi!” – Tudor Triță, CEO, VEGRA INFO – Reseller Autorizat SOLIDWORKS & CAMWORKS

Cursanții GROWWW se pot perfecționa în SOLIDWORKS & CAMWORKS de acasă, de la birou sau de oriunde în lume!

Cu un sistem ușor de folosit, de oriunde, utilizatorii pot achiziționa cursuri plătind în siguranță utilizând cardul bancar, înrolarea și accesul la sute de ore de conținutul video fiind disponibile în doar câteva minute de la confirmarea plății.

Primul produs disponibil pe platforma GROWWW este SOLIDWORKS Essentials, un curs de inițiere în utilizarea SOLIDWORKS, cu un volum de învățare de 40 de ore în care cursanții vor învăța să folosească software-ul pentru a construi modele parametrizate ale componentelor și ansamblurilor, precum și a genera desenele pentru acestea.

Este doar începutul! Ne propunem ca până la finalul anului să completăm portofoliul online cu restul cursurilor disponibile în centrul de training și astfel, GROWWW să devină o alternativă completă de învățare.

Fiecare curs disponibil pe platforma GROWWW este gândit în așa fel încât să răspundă tuturor întrebărilor utilizatorilor.

Parcurgând cursurile susținute de trainerii specializați în SOLIDWORKS & CAMWORKS, cursanții pot obține informații utile despre cum să:

Profite de avantajul aplicării celor mai bune practici și să depășească rapid provocările din domeniul proiectării;

Combine ușurinţa în utilizare cu o gamă largă de instrumente personalizate, ca să poată lucra mai rapid și mai eficient;

Reducă timpul de proiectare, menținând precizia de proiectare prin utilizarea de instrumente dedicate.

Trainerii GROWWW sunt experți în domeniul lor și știu cum să transmită informațiile. Echipa noastră de instructori certificați în SOLIDWORKS se laudă cu o experiență de zeci de mii de ore în dezvoltarea proiectelor de software și design. Fiecare dintre profesori abordează cu entuziasm orice întrebare sau nelămurire a cursanților. Astfel, prin intermediul Chat-ului prezent în cadrul platformei, suntem disponibili să oferim utilizatorilor sfaturile și ajutorul necesare în învățare.

„Am urmat cursul SOLIDWORKS Essentials și mă bucur că am avut posibilitatea de a face asta online, mai degrabă decât să călătoresc la centrul de training de la sediul din București pentru a parcurge acest curs. Pe viitor doresc să continui o pregătire suplimentară în acest mod. Sunt recunoscător pentru ajutorul pe care ni-l oferă VEGRA INFO cu lansarea cursurilor online SOLIDWORKS.”- Sabin Manole, Inginer Proiectant

Despre VEGRA INFO: 

VEGRA INFO a pornit la drum în 1994, ca furnizor de servicii profesionale în domenii precum CAD (Computer Aided Design), inginerie 3D, GIS (Geographic Information System) și CAFM (Computer Aided Facility Management), lucrând în special pentru clienții din Franța, Germania, Olanda, Belgia, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii și Romania. Din 2011, VEGRA INFO este Reseller Autorizat al soluțiilor software SOLIDWORKS și CAMWORKS.

În prezent, suntem parteneri preferați de peste 400 de clienți din industrii cheie și avem în portofoliu  peste 1500 de licențe instalate.

Despre SOLIDWORKS & CAMWORKS: 

SOLIDWORKS este un pachet software CAD/CAE, produs de Dassault Systèmes, companie 3DEXPERIENCE, subsidiară a Dassault Group, cu sediul central în Vélizy-Villacoublay, Franța. SOLIDWORKS este preferat de mai mult de 1,5 milioane de utilizatori de toate dimensiunile, în toate industriile, în mai mult de 140 de țări și de peste 24.000 de instituţii de învăţământ din întreaga lume.

CAMWORKS este un software de programare CAM, produs de HCL Technologies Limited, subsidiară a HCL Enterprise. CAMWORKS este o soluție de programare de ultimă generație, care permite utilizatorilor să programeze mai ușor și mai rapid utilajele CNC. CAMWORKS este primul partener CAM Gold pentru SOLIDWORKS, total integrat în mediu CAD.