HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS 2022 – EVENIMENT INAS SINAIA, HOTEL INTERNATIONAL, 20-21 OCTOMBRIE

HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS 2022 (HPES 2022) este unul dintre cele mai importante evenimente organizate anual de INAS S.A. A devenit deja o tradiție ca evenimentul să se desfășoare la Sinaia, în perioada 20 – 21 octombrie 2022Hotel Internațional.

Aflat la cea de-a XIV-a ediție, HPES 2022 reunește ca de fiecare dată profesioniști din domeniul ingineriei și tehnologiei din România, reprezentând toate ramurile de activitate: cercetare, dezvoltare, fabricație, tehnologie, echipamente, laboratoare și încercări – toate convergând cu intenția de a transforma soluțiile CAD/CAM/CAE/PLM/IOT/AR în soluții inovatoare, de un real folos în evaluarea și dezvoltarea mediului industrial-economic din țara noastră.

HIGH PERFORMANCE ENGINEERING SOLUTIONS 2022 se constituie totodată ca un bun prilej de discuții și promovare pe tema celor mai performante tehnologii digitale, ce acoperă întreg procesul de dezvoltare-producție: design, fabricație, simulare (structural, CFD, electromagnetic, optică, systems & embedded software), IoT, realitate virtuală și augmentată, digital twins, ș.a.m.d. 

Acest eveniment reprezintă doar o mică parte din proiectul și eforturile depuse de INAS spre a construi o comunitate importantă de informare și socializare pentru companii, institute de cercetare și universități. 

HPES 2022 se dorește să fie un eveniment important și interesant deopotrivă pentru participanți și invitați. Și anul acesta, la fel ca și în cei precedenți, alături de Agenda principală, se vor desfășura sesiuni Hands-on si #1to1 Meetings cu invitați speciali din partea partenerilor INAS:

 • Piotr Resiak, Eastern Europe Channel Manager, Ansys Inc.
 • Oberdan Donadio, EMEA Technical Manager, Ansys Inc.
 • David Golembovski, Product Support Manager for Optics & Sensors, Ansys Inc.
 • Navid Manai, PhD / Education Development Specialist in EMEA, Ansys Inc.
 • Marcus Reis – VP Sales & Co-founder, Engineering Simulation and Scientific Software Ltda., ESSS.
 • Miloslav Popovič – Technical Director, SVS FEM s.r.o
 • Vladimir Rosu – Customer Success Manager Principal, PTC Inc.
 • Slavco Velickov – Global Advancement Director, Water Industry, Bentley Systems
 • Jaroslaw Sitek – Application Engineer Team Manager – Plant EMEA, Bentley Systems
 • Steve Shotbolt – International Sales Engineer, CGTech
 • Rune Stolan – CEO – Engineering Projects Manager, Upkip
 • Petrica Barbieru – General Manager, PRO SYS SRL

Informații si detalii pe pagina evenimentului aici, sau la Contact INAS.

Prezentă pe piața de profil din România încă din anul 1991, INAS S.A. este astăzi unul dintre principalii furnizori de soluții CAD/CAM/CAE/PLM/IoT/AR și servicii conexe, pentru industria românească. Încă de la înființare, INAS s-a remarcat prin orientarea constantă către client și prin preocuparea de a introduce pe piață produse software complete și inovative care să răspundă celor mai exigente cerințe ale utilizatorilor săi.

Având și o bogată experiență practică, acumulată ca urmare a colaborărilor cu parteneri de prestigiu atât din industria românească cât și din străinătate, specialiștii INAS furnizează consultanță tehnică de specialitate în domeniul ingineresc, respectiv servicii de proiectare și analiză, pentru o gamă largă de domenii industriale, de la construcția de autovehicule și mașini grele la industria nucleară și apărare.