CAMION FEST, EDIȚIA DE VARĂ 2022, REVINE!

Cefin Trucks, unul dintre cele mai mari parcuri de vehicule comerciale si semiremorci rulate multi-brand din Romania, si unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, a organizat o noua ediție a tradiționalului eveniment Camion Fest. 

Evenimentul organizat de Cefin Trucks de doua ori pe an a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 150 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival i-au așteptat pe vizitatori.

“Ne bucurăm că am reușit să ne revedem clientii cu această ocazie, și să le prezentăm noutățile Cefin Trucks. Noutatea acestei ediții este lansarea platformei Marketplace. Cefin Trucks completeaza astfel gama de servicii, venind catre clienti cu o platforma de achizitii, in care noi ne ocupam de tot procesul de vanzare, de la prezentare la livrare. Realizam evaluarea tehnica a camionului, facem poze de prezentare, identificam pretul corect, promovam pe cele mai mari portaluri, totul cu o echipa de vanzari profesionista si fara sa imobilizam camionul clientului.” declară Paul Drăniceanu, Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks.

În cadrul târgului au fost expuse peste 150 de camioane rulate, autotractoare, semiremorci, autobasculante, autobetoniere și utilaje de construcții. 

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, trade-in și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor marcilor. Cefin Trucks detine si o divizie de consultanta in servicii financiare, AIC Financial Services, care gaseste rapid solutii de finantare personalizate si competitive pentru clienti. 

Într-o permanentă adaptare la nevoile clienților, compania Cefin Trucks este un partener stabil care vine în întâmpinarea tuturor cerințelor acestora și ale pieței prin servicii integrate ce cuprind toate sectoarele de activitate.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est, parte din reteaua proprie de service-uri, AIC Service Network. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.