TEHNOLOGIE SI INOVATIE LA CONEXPO-CON/AGG & IFPE 2017

O viziune în perspectivă în domeniu construcțiilor și infrastructurii a fost în centrul atenției în cadrul CONEXPO-CON / AGG și IFPE 2017, odată cu lansarea primului excavator printat 3D din lume și noului Tech Experience la cea mai mare zonă expozițională din istorie, completate de o multitudine de conferințe oferite de cei mai importanți inovatori. Expozițiile organizate între 7 – 11 martie 2017 la Las Vegas Convention Center, în Las Vegas, SUA, au subliniat cele mai noi produse inovatoare și cele mai bune practici pentru construcții, materialele de construcție și industria hidraulică.

„Spectacolele noastre sunt renumite pentru prezentare a ceea ce urmează în industrie, iar spectacolul din acest an nu a dezamăgit. Începând cu noul Tech Experience, care a subliniat legătura vitală dintre tehnologie și construcții la punctul culminant al AEM Infrastructure Vision 2050 Challenge, spectacolul din acest an a demonstrat inovația rapidă în industria noastră“, a declarat Rich Goldsbury, Președinte și CEO al Doosan Bobcat America de Nord si Oceania.

Schimbările tehnologice care au revoluționat construcțiile și industria de prelucrare au fost un element central pe tot parcursul spectacolului. Primul pavilion – Tech Experience – a atras o mulțime de vizitatori pe tot parcursul săptămânii, iar participanții s-au adunat pentru să vadă primul excavator imprimat 3D din lume. În plus, aceștia au aflat informații de la inovatorii din industrie în timpul unei colecții de „Tech Talks“ și să interacționeze cu ceea ce s-a întâmplat în finala Vision 2050 Challenge, care a acordat 100.000 $ premiu în bani câștigătorilor într-o competiție crowdsourcing, pentru a dezvolta soluții de infrastructură orientate spre viitor.

CONEXPO-CON / AGG și IFPE 2017 s-a întins pe un spațiu record de 610 mii de metri pătrați net de compani expozante, cu un record de 2.800 expozanți dintre cei mai importanți producători din SUA și la nivel mondial, de la multinaționale gigant la firme mici, cu produse specializate.

Sneak Peek în viitor: Noul Tech Experience & Forumul Tech Talks

Noul Tech Experiece la CONEXPO-CON / AGG și IFPE 2017 a amplificat tehnologia pe toată suprafața expozițională, cu accent pe inovațiile din construcții, care duc la schimbări și îmbunătățiri de proces în întreaga industrie care este în curs de dezvoltare.

Trei zone interactive au oferit participanților o privire inedită la tehnologiile șantierelor de mâine, dezvoltarea infrastructurii și dezvoltarea forței de muncă. Primul excavator printat 3D complet funcțional din lume a adus la Tech Experience o viziune a printării 3D explorând în continuare posibilitățile extinse de fabricație pentru aplicații de construcții.

Prin accesarea formului „Tech Talks“ la Tech Experience, participanții au avut oportunitatea să vadă planurile de viitor în ceea ce privește inovațiile la nivel mondial și liderii în tehnologie. Prezentări bogate în conținut prezentate în cadrul forumului au avut drept scop să inspire și să informeze participanții, cu un accent pe inovație aplicată, beneficiind de proiecte de infrastructură în domeniul construcțiilor. Printre prezentatori au fost Bruce Upbin, Vice-președinte pentru Comunicații Strategice, Hyperloop One; D’Arcy Salzmann, Director Senior  Strategie, Microsoft HoloLens & Studio Manager, Future Bureau, Microsoft; Captains Mark & Scott Kelly, foști astronauți NASA și Scott Brusaw, Co-fondator, Solar Roadways.