METAL SHOW, cel mai important eveniment al anului în domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor, sudurii și roboticii din România, va avea loc între 17 şi 20 mai 2017 în Pavilionul Central ROMEXPO din Bucureşti. Expoziţia internaţională este destinată specialiştilor şi oamenilor de afaceri din industria de profil, care au ocazia să ia contact cu cele mai noi evoluţii tehnologice, să-şi dezvolte portofoliul de clienţi şi să ofere vizitatorilor toate informaţiile de care au nevoie.

Succesul înregistrat de METAL SHOW la toate ediţiile precedente l-a transformat într-un brand cu notorietate la nivel naţional, astfel încât târgul este apreciat în prezent de marii jucători de pe pieţele prelucrării metalelor, sudurii şi roboticii. „METAL SHOW a fost evenimentul cu cea mai dinamică dezvoltare în 2016, atât prin numărul firmelor expozante, al brandurilor prezente, a suprafeţei expozante, cât şi al cantităţii şi calităţii vizitatorilor”, declară Ovidiu Rada, Director METAL SHOW.

Ediţia din acest an – METAL SHOW 2017 – confirmă deja interesul crescut pentru zona de maşini-unelte şi echipamente, în condiţiile în care peste 95% din suprafaţa ocupată în 2016 a fost deja rezervată de lideri din domeniu şi companii importante din industria de prelucrare a metalelor prin aşchiere, prelucrarea tablelor, scule de precizie, sudură şi robotică. Altfel spus, suprafaţa de expunere a METAL SHOW 2017 este contractată, în prezent, la nivelul întregii suprafeţe de anul trecut, în condiţiile în care anul trecut, suprafaţa de expunere a crescut cu 90% comparativ cu ediţia din 2015. Târgul a avut anul trecut 97 de expozanţi români şi străini (cu 40% mai mulţi faţă de anul precedent) şi a fost vizitat de 2383 de specialişti din domeniu (cu 31% mai mulţi comparativ cu ediţia anterioară). Mai multe detalii sunt disponibile pe www.metalshow.ro.

Utilaje de înaltă performanţă, roboţi industriali, echipamente pentru prelucrarea metalelor, demonstraţii LIVE şi o mulţime de aplicaţii sunt doar o mică parte din ceea ce veţi putea vedea şi testa la METAL SHOW 2017, pe catwalk-ul noii revoluţii industriale. Tot sub cupola Pavilionului Central din ROMEXPO-Bucureşti, cele mai importante companii care activează în domeniul prelucrării metalelor, sudurii și roboticii vor prezenta soluţii de optimizare a fluxurilor tehnologice şi de eficientizare prin reducerea costurilor şi consumurilor, precum şi soluţii de creştere a competitivităţii. De cealaltă parte, vizitatorii atent targetaţi vor putea participa la workshopuri, prezentări ştiinţifice şi de produs.

Între 17 şi 20 mai, METAL SHOW 2017 va oferi industriei româneşti de prelucrare a metalelor cadrul profesional în care importatorii şi distribuitorii de echipamente, tehnologii şi aplicaţii, scule de precizie, sudură şi software industrial vor sta faţă în faţă cu principalele companii care realizează operaţiuni de prelucrări ale metalelor, confecţii metalice, precum şi cu producătorii de produse finite obţinute prin prelucrări metalice.