THE BIG 5, PARTICIPARE RECORD ÎN 2016

Conform organizatorilor, DMG Events Middle East, Asia & Africa, ediția cu numărul 37 a The BIG 5 a întâmpinat peste 75.000 de participanți, depășind recordul din anul 2015. Cea mai mare expoziție din domeniul construcțiilor din Orientul Mijlociu, va avea loc în acest an între 26-29 noiembrie la Dubai World Trade Center , în timp ce expozițiile Middle East Concrete (MEC) și PMV Live, care se desfășurau în aceeași locație cu BIG 5, vor avea loc din nou în 2018, între 26-18 martie), ca evenimente de sine stătătoare.

Ca urmare a succesului din 2016, următoarea ediție a The BIG 5 se va concentra pe tema „Tehnologie în construcții”. Josine Heijmans, Event Director, a afirmat, de asemenea, că expozanții HVAC-R vor fi grupați într-un sector de produse dedicat industriei încălzirii, ventilației, aerului condiționat și refrigerării care se dezvoltă puternic în regiune.

Toți vizitatorii vor fi echipați cu un Smart Badge care va interacționa cu aplicațiile Smart Reader ale expozanților. Astfel, datorită introducerii acestei noi tehnologii inteligente, Konduko, expozanții vor putea să trimită conținut digital vizitatorilor în timp ce strâng și selectează lead-uri cu ajutorul smart phone-urilor.

„Cu un număr record de expozanți și vizitatori care au participat la eveniment, The BIG 5 2016 a fost un adevărat succes, iar ediția din 2017 va fi chiar mai mare și mai inteligentă.”, afirmă Josine Heijmans.