WARSAW BUILD – CEL MAI MARE TARG DE CONSTRUCTII DIN POLONIA

Polonia este locul potrivit pentru investiții și extinderea afacerilor. Potrivit raportului European de Atractivitate pregătit de Ernst & Young, în următorii trei ani Polonia va fi cea de a doua țară (după Germania) în Europa, privind interesul investitorilor, depășind Marea Britanie, Franța și Rusia. Noua perspectivă a UE de fonduri pentru perioada 2014-2020 oferă o speranță pentru o creștere a numărului de comenzi. Licitațiile viitoare vor fi câștigate nu doar cu soluții practice și tehnice, ci şi cu cele de design, ridicându-se, astfel, foarte mult valoarea proiectelor finalizate. Exemple de astfel de soluții au putut fi observate în timpul Târgului Varșovia Build din 2014.

Varșovia Build 2015 este un eveniment dedicat afacerilor business to business, evenimentul oferind tuturor participanților posibilitatea de a învăța despre cele mai noi tendințe și tehnologii care se utilizează în construcții și industria de interior. Întâlnirea va include aspecte legate de necesitatea de a pune în aplicare noile cerințe ale UE ce impun ca, începând din 2020, fiecare clădire nouă în Polonia să fie eficientă energetic.

Aceasta va fi o provocare nu numai pentru artiștii interpreți sau executanți, ci și pentru ingineri, designeri și arhitecți. Varșovia Build este un mod eficient de a atinge obiectivele de afaceri din Polonia, iar participarea permite companiilor introducerea produselor acestora pe una dintre cele mai mari piețe din Europa Centrală și de Est.

varsovia text

“Este clar că evenimentul reprezintă un punct imens de interes iar organizarea este impecabilă. Sunt impresionat pozitiv și am de gând să mă întorc anul viitor. Sunt pentru prima dată la Varșovia Build. Anul trecut am participat la o expoziție în Munchen – acum este un lucru diferit, dar se pare că Varșovia Build va fi în aceeaşi direcție bună. Un alt lucru demn de menționat este numărul mare de vizitatori străini prezenți aici”, declară Andrzej Zuk, Sisteme ESM (Expozanţi din Varșovia Build 2014).

Vizitatorii sunt, în general formați din specialiștii în industrie, arhitecți și șefii celor mai mari companii cu o reputație la nivel mondial. În cadrul expoziției vor exista o mulțime de reprezentanți ai firmelor de arhitectură, designeri, proprietari de fabrici, ingineri și, de asemenea, investitori.

“Suntem mulțumiți că ne-am făcut câteva contacte cu afacerile din viața reală. Am câștigat o mulțime de contacte și ceva bun va veni cu siguranță. Aceasta este prima noastră expoziție în Polonia, deşi am intrat pe piaţa de aici încă de anul trecut. Optzeci la sută din discuții au fost de natură profesională și au fost foarte promițătoare “, povestește. Sebastian Janiak, Otto Chemie.

Ediția precedentă a expoziției a fost un succes imens, așa că anul acesta ediția Varșovia Build 2015 este un eveniment extrem de așteptat pentru întreaga piață. Reuniunea va avea loc pe 16-18 septembrie 2015 în Varșovia Internaţional Expocentre EXPO XXI.