BUCHER MUNICIPAL – TEHNICA EFICIENTA PE TIMP DE IARNA

Legendarul Unimog de la Mercedes-Benz a fost timp de zeci de ani un utilaj extrem de flexibil pentru operațiunile de întreținere pe timp de iarnă. Chiar și specialiștii de la Bucher Municipal au considerat Unimog ideal pentru echipamentele lor de curățare a zăpezii și sărărițe. În ultimul timp, Bucher Municipal a dezvoltat noul model, Yeti 1600 W Gmeiner, special pentru noile modele Unimog U 216 și U 218, care se potrivesc foarte bine pentru încărcătura mare din noua serie compactă.

Tehnologie de înaltă performanță

Bucher Municipal oferă acum seria consacrată Yeti pentru noile modele U 216 și U 218 de la Unimog. Această serie a fost anterior disponibilă în dimensiuni începând de la 1,8 mc pentru cele mai mari modele Unimog (de la U 318 la U 530). Pentru modelul precedent al noii serii compacte, Unimog U 20, Bucher Municipal a furnizat exclusiv seriile mai mici de sărărițe Gmeiner Husky și Gmeiner STA 2000 (pentru răspândire de material uscat). Datorită sarcinii crescute a noilor modele Unimog U 216 și U 218, acum modelul Yeti se poate adapta acestor tipuri de Unimog.

Bucher Municipal păstrează aceeași denumire astfel încât să descrie maximul de material uscat ce poate fi împrăştiat cu noul său model. Gmeiner Yeti 1600 W are o capacitate a buncărului de 1.600 litri de material uscat pentru împrăștiere și un volum posibil de soluţie salină de 645 litri. Acest model a fost proiectat cu un container de 2.130 mm lungime și de 1.870 mm lățime, ideal pentru montare pe noua serie compactă de la Unimog, acestea potrivindu-se perfect. Gama largă de echipamente și accesoriile lor posibile sunt bazate, din nou, pe modelele Yeti rămase. Însă, alături de noul Yeti Gmeiner 1600 W, sunt disponibile, de asemenea, bine-testatele serii de sărărițe Gmeiner Husky și Gmeiner STA 2000 pentru Unimog U 216 și U 218.

Noul model Gmeiner Yeti 1600 W este montat direct pe punctele de fixare de tip bilă ale Unimog. De asemenea, cu sistemul cu două compartimente totul rămâne la fel: la cerere, noul Yeti este din nou disponibil ca o sărăriță cu nouă camere. Așadar, sarea și nisipul pot fi răspândire și separat în cazul operațiunilor speciale.

easy engineering -best tools text 1

Versiuni mai noi ale cutiei de control

În ceea ce privește panourile de control ale sărărițelor, clienții pot alege între două versiuni diferite. EasyCom este echipamentul standard care are deja un limitator de viteză. Toate datele importante pot fi văzute clar pe un ecran. Ecosat completează gama panoului de control și arată cum electronicele moderne pot face ca menținerea drumurilor pe timpul iernii să fie mult mai eficientă și mai sigură. Pe afișajul său antireflex de 7 inch, cu o calitate foarte ridicată a imaginii, utilizatorii pot verifica repede și în siguranță toți parametrii afișați. Butoanele de control pot fi ajustate repede și sigur. De asemenea, cu ajutorul unui USB sau al unui card de memorie SD, toate datele pot fi stocate și prelucrate ușor. La cerere, poate fi adăugat sistemului Ecosat, sistemul RouteInform de obţinere a datelor și sistemul RouteReplay de împrăștiere automată.

Sistemul RouteInform de obţinere a datelor înregistrează în mod continuu date legate de împrăștiere și le transmite via GPRS, cel puțin o dată pe minut, către server. Datele pot fi recuperate și evaluate în orice moment de pe un PC. În plus, poziția în timp real a sărărițelor este vizibilă. Sistemul RouteInform este completat în mod optim prin intermediul sistemului automat de împrăștiere.

easy enginnering -bes tools text 2

RouteReplay. Traseele de împrăștiere și parametrii respectivi sunt înregistrați în mod unic în mișcările de referință. Dacă se dorește, în timpul utilizării, împrăștierea poate fi complet automată conform datelor înregistrate în funcție de temperatura străzii măsurată de camera foto termică. Cu ajutorul sistemului RouteReplay, șoferul utilizează ruta de răspândire înregistrată.

Pluguri de zăpadă pentru toate operațiunile de curățare

Operațiunile dificile de curățare pot fi cu ușurință depășite de plugurile Gmeiner Vario V, din seria Arox. Aceste pluguri în V sunt montate pe un cadru robust de tip scară, fiecare având câte două glisiere cu înălțime reglabilă pentru ajustarea optimă a plugului de zăpadă pe suprafața drumului. Echipamentele Vario din această serie permit pozitii ale plugului de zăpadă in V sau drept pentru operațiunile de curățare și în formă de Y pentru a împinge zăpada. Plugurile de zăpadă Arox în formă de V au o secțiune de 2.400 mm până la 3.000 mm. Pentru operațiuni de curățare de dificultate medie, plugul de zăpadă universal din seria Ramox oferă soluția potrivită și este disponibil cu lațimi cuprinse între 2.600 mm și 3.600 mm.

B.T. Best Tools Company S.R.L.

Autostrada București-Pitești km 11,5

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

vanzari@best-tools.ro

www.best-tools.ro

http://www.best-tools.ro/425-sararita/