TOTAL TECHNOLOGIES – ADAPTAREA LA NOILE CONDITII ALE PIETEI

Easy Engineering: Ce produse/soluții noi aveți pentru clienții dvs.?

TOTAL TECHNOLOGIES: Cu peste 28 ani experiență în oferirea de noi soluții hardware şi software, Total Technologies este specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, Vocollect, RFID și Roboți Autonomi Mobili (AMR), ce oferă clienților soluții digitale complete de colectare și prelucrare automată a datelor prin aplicații integrate în industrii precum: Retail, Curierat, Logistică, Transport, Producție, Distribuție, Depozit, Automotive, Sănătate, Administrație Publică.

Întotdeauna orientarea companiei este către nevoile partenerilor noştri şi oferirea celor mai inovative soluţii de pe piaţă.

E.E: Cum îi vor ajuta aceste produse/soluții în perioada următoare?

TOTAL TECHNOLOGIES: Soluţiile oferite de Total Technologies au aplicabilitate în mai multe domenii de activitate aflate în această perioadă în prima linie, dar şi ajută mult industriile care încep să îşi revină.

Total Technologies propune soluții digitale, incluzând echipamente cu instrucțiuni complete de dezinfectare și astfel ne protejam clienții şi partenerii în mod eficient!

În contextul actual, igiena minuțioasă a mâinilor este deosebit de importantă pentru sănătatea dumneavoastră, precum și a clienților sau/și angajaților. Însă, acest lucru nu este suficient, în special datorită faptului că se lucrează în schimburi. Astfel, echipamentele sunt utilizate de mai multe persoane pe zi, acestea fiind expuse germenilor și virușilor, necesitând preocuparea pentru curăţarea foarte amănunțită.

Total Technologies contribuie la modelarea viitorului în operaţiunile de Transport şi Logistica!

Transportul și logistica au fost martorii multor schimbări în ultimul timp, în mare parte datorită tipului de muncă și diversității în cadrul sectorului. Dacă nevoia imediată în timpul acestei crize este un lanț de aprovizionare operațională, următorul obiectiv este construirea unuia mai inteligent, mai flexibil și, în special, mai rezistent.

Lanțul de aprovizionare și liderii logisticii ar trebui să implementeze patru inițiative tehnologice pentru îmbunătățirea siguranței lucrătorilor din transport în timpul crizei globale de sănătate și nu numai:

-Folosirea soluțiilor telematice și sigure – pentru a asigura siguranța șoferului și reducerea costurilor;

-Folosirea soluțiilor de rutare și programare a vehiculelor;

-Implementarea practicilor virtuale care să ajute la distanțarea socială pentru a permite interacțiuni mai eficiente;

-Aplicarea senzorilor de remorcă și de produs pentru a monitoriza și localiza obiectele critice care se deplasează prin lanțul de aprovizionare.

Total Technologies înţelege provocările cu care se confruntă companiile de T&L și propune soluții care ajută clienții pe timpul crizei actuale.

Un exemplu îl reprezintă Operaţional Intelligence Software, o platformă de gestionare a echipamentelor mobile Honeywell de la distanță, care îi ajută pe furnizorii de Transport și Logistică să mențină echipamentele utilizatorilor productive, ajutându-i în același timp să răspundă la cerințele locale de respectare a sănătății și securității.

Noile caracteristici ale platformei Operaţional Intelligence, ca răspuns la criza de sănătate, includ:

-Înregistarea logării/delogării userilor pe terminalele mobile;

-Manager de ‘’curățare’’ a dispozitivelor;

-Controlul și ștergerea de la distanță a datelor de pe echipamentele mobile;

-Distanțarea socială – detectarea proximității.

Operaţional Intelligence (Inteligența operațională) este o platformă centralizată, bazată pe cloud, pentru a gestiona ciclul de viață complet, vizibilitatea operațională și informațiile de performanță ale echipamentelor mobile, utilizatorilor și sarcinilor, de la distanţă.

E.E: Cum au reacționat colaboratorii dvs. la noile condiții de muncă?

TOTAL TECHNOLOGIES: Colaboratorii Total Technologies s-au simţit ajutaţi şi în siguranţă, doar dacă ne gândim la serviciile oferite (TT fiind service autorizat pentru toată flota de echipamente furnizate), adoptând toate regulile de igienizare cu stricteţe. Mai mult decât atât, managementul remote al flotelor de la distanţă a contribuit la eliminarea timpilor de predare-preluare echipamente, optimizarea rutelor, primirea de alerte speciale, limitarea contactului cu userii din depozit.

Au fost introduse în piaţă, încă din luna iunie, noile modele de echipamente special concepute în lupta Covid -19 cu o carcasă rezistenţă mai multor tipuri de dezinfectanţi.

E.E: Cu ce produse/soluții inovatoare ați venit în întâmpinarea situației?

TOTAL TECHNOLOGIES: Soluţiile oferite de Total Technologies au fost customizate, astfel încât să vină în sprijinul clienţilor noştri, mai ales a utilizatorului din această perioadă.

Suita aplicaţiilor dedicate include, atât partea de aplicaţii software despre care am amintit anterior, cât şi partea de tehnologie complexă. Vorbim aici de la un simplu cititor coduri bare non-contact până la roboţi autonomi mobili cu posibilitate de asigurare dezinfecţie în spaţiile mari de logistică, spaţii publice (aeroporturi) sau soluţii de Voice picking pentru clienţi Click&Collect în piaţă de e-Commerce, aflată în expansiune.

E.E: În ce condiții s-a făcut trecerea de la situația post COVID-19 la cea actuală?

TOTAL TECHNOLOGIES: În timpul stării de urgenţă, Total Technologies a abordat strategic această perioadă, şi în siguranţă pentru colectiv.

Parte din noi am desfăşurat activităţi în acelaşi program operaţional de L-V, remote (telemuncă), în timp ce colectivul service şi nu numai, a reprezentat linia 1 pentru noi. Începând cu 18 mai, respectând securitatea şi sănătatea angajaţilor în muncă în noul context, suntem din nou la sediu cu toţii şi suntem bucuroşi că ne putem ajuta partenerii colaborând resursele umane cu tehnologia.

E.E: Ce estimări aveți pentru restul anului?

TOTAL TECHNOLOGIES: În această perioadă, proiectele companiei sunt atât pe termen scurt pentru industriile cu preocupări complexe (field service, T&L, retail, Healtchare), dar şi pe termen mediu şi lung pentru companiile care au regândit întreg businessul urmare pandemiei actuale.

Promitem să păstrăm acelaşi standard ridicat al serviciilor oferite, să ne menţinem statutul de „compania viitorului’’ și să fim aproape de partenerii şi colaboratorii noştri. Totodată, condiţiile actuale au reprezentat un boost şi pentru Total Technologies, web shop-ul oficial al companiei (www.smartscan.ro) înregistrând un trafic şi un volum care au depăşit aşteptările.

Am reuşit să finalizăm aplicaţii de monitorizare a flotei de echipamente aflate în service direct în protalul TT, suntem deja la al 5 lea webinar online abordând teme specifice şi legitime pentru majoritatea industriilor.

Dacă vrei mai multe detalii intra în legătură cu specialiştii TT, solicitând o întâlnire virtuală la adresa: info@totaltech.ro sau accesează direct www.totaltech.ro.