ÎNTOTDEAUNA CABLUL POTRIVIT. FIABIL ȘI TESTAT PE TEREN PENTRU MEDII SOLICITANTE

În domeniul producției în rețea este nevoie întotdeauna de conectori cu ștecher. Performanța lor este factorul decisiv pentru digitalizare. Lumea digitalizării este la nivelul dictat de conectorii săi cu ștecher. Ei aduc totul laolaltă, permit circulația semnalelor, datelor și curenților electrici, sunt esențiali pentru siguranță, asigură buna funcționare și instalarea fără erori. 

Contactare perfectă, etanșeitate și rezistență la chimicale sunt cerințe de bază pentru toate tipurile de conectori. Murrelektronik oferă un portofoliu amplu de produse, cu variante de conectoare cu ștecher cu izolație, de diverse culori și cu diverse calități. Spectrul cuprinzător variază de la lungimi individuale de cabluri, la secțiuni personalizate ale cablurilor și conectori prefabricați. Prin această specializare, modulele conectate sunt susținute în mod optim, iar deteriorările sunt evitate.

Cabluri de semnal pentru conectarea de senzori / actuatori și distribuitoare IO. Includ conectorii cilindrici M8 și M12 de încredere și conectorii de capăt de supapă. Acestea sunt perfecte pentru mediile solicitante datorită LED-urilor integrate pentru identificarea clară a stării curente de comutare și a circuitelor de protecție. Accesoriile practice precum adaptoarele, elementele T și cheia dinamometrică ce garantează conexiuni etanșe sunt elemente-anexe importante.

Cablurile de date precum M8, M12 și RJ45 oferă transmiterea fiabilă a datelor din fieldbus. Cablurile sunt foarte flexibile și dotate cu o ecranare completă de 360°, astfel încât transmiterea de date să nu fie afectată de influențe electromagnetice. Lamelele cu arc asigură o legătură permanentă între șurubul cu cap striat și cadrul de ecranare, oferind astfel cea mai mare siguranță la vibrații. 

Cablurile de putere de la Murrelektronik aduc energia la utilaje și instalații și alimentează câmpul cu energia necesară. Soluțiile consacrate, cum ar fi conectorii de alimentare M12 și cei standardizați MQ15, susțin în mod optim dispozitivele conectate.

Conector de alimentare M12 – mic și puternic

M12 de mare putere de la Murrelektronik este un conector cu ștecher M12 compact și eficient de la Murrelektronik. Este adecvat sub formă de conexiune sigură, cu ștecher pentru blocuri de alimentare liniare, motoare cu timpi, precum și pentru module fieldbus, sub formă de alimentare cu putere mare. Acesta este alternativa la conectorii cu ștecher 7/8″ pentru aplicații în care este nevoie de o densitate mare de putere într-un spațiu compact. Conectorii cu ștecher sunt extrudați cu PUR foarte rezistentă și fără halogen. Astfel, sunt adaptați pentru utilizarea în cele mai dure aplicații industriale. Siguranță la vibrații integrată asigură o conexiune sigură chiar și în cazul interferențelor cu șocuri și vibrații.

MQ15 – montare cu tehnică de conectare rapidă 

MQ15 convinge cu un sistem practic cu conectare rapidă. Este foarte ușor de montat. Un sfert de rotire este suficient, gata! Acest lucru permite o economie de timp de 80 de procente la instalare. MQ15 este adecvat pentru motoare asincron și motoare trifazate de până la 7,5 kW și optim pentru distribuția de energie. Conectorii cu flanșă, cu posibilitate de echipare ulterioară, pregătesc motoarele asincron și trifazate pentru MQ15 simplu. 

100% testat

Fiecare conector cu ștecher de la Murrelektronik este testat în proporție de 100%. Verificarea de înaltă tensiune reprezintă o testare cu privire la inversarea firelor, precum și cu privire la scurtcircuit. După aceea funcționarea conectorilor este testată și supusă unei inspecții vizuale finale. Acest lucru garantează calitatea de primă clasă a conectorilor Murrelektronik. 

https://www.murrelektronik.ro/ro/