HOW TO. CUM POT UTILIZATORII LUCRA MAI EFICIENT CU PRODUSELE / SOLUTIILE PIPELIFE?

Pipelife este un furnizor de top de soluții de sisteme de conducte pentru infrastructură, clădiri și agricultură. Cu sediul în 24 de țări, compania oferă comunităților din întreaga lume un trai sigur, sănătos și fără griji pentru generațiile actuale și viitoare.

Partener interviu: Mihai Cavulea, Technical Manager la Pipelife.

Easy Engineering: Care sunt produsele/soluțiile dvs. cele mai vândute?

Mihai Cavulea: Cele mai vândute produse/soluții oferite de către Pipelife sunt cele destinate infrastructurii de apă menajera și / sau pluvială.

E.E: De ce aleg utilizatorii produsele/soluțiile dvs.?

M.C: În primul rând, produsele oferite de Pipelife respectă standardele de produs, asigurând astfel o calitate inaltă și o durată de viată de minim 50 de ani.

Un alt factor important îl reprezintă suportul pe care îl acordam pe toată durata proiectului, de la faza inițială de proiectare/concept și pană la terminarea lucrărilor.

E.E: Ce caracteristici speciale au produsele/soluțiile?

M.C: Produsele oferite de Pipelife sunt fabricate conform standardelor de produs, sunt ușor de instalat, nu necesită o pregătire specială a oamenilor din șantier și oferă un excelent raport calitate-preț.

E.E: Spuneți-ne, pe scurt, cum se realizează o sarcină mai eficient cu unul dintre produsele/soluțiile dvs.

M.C: O sa luam ca exemplu 2 dintre produsele noastre, conducta corugată din polipropilena și bazinele modulare din polipropilena pentru infiltrare sau retenție.

Conductele corugate din polipropilena sunt 100% etanșe, ușor de montat, în majoritatea cazurilor nu necesită înglobare în nisip, ceea ce duce la o economie semnificativă de bani și timp.

Bazinele modulare din polipropilenă se pot adapta în funcție de spațiul disponibil, sunt ușor de montat deoarece se asamblează ca un lego, nu necesită utilaje grele, devenind astfel o soluție din ce în ce mai uzuală pentru proiectele care necesită stocare, atenuare sau infiltrare. 

E.E: Cum au îmbunătățit produsele/soluțiile eficiența pentru utilizatori, în general?

M.C: Datorită calității, beneficiarii au garanția unei durate de viață de minim 50 de ani pentru produsele Pipelife.

Soluțiile Pipelife pentru managementul apelor pluviale permit reutilizarea și infiltrarea apelor pluviale, putând fi astfel independente de rețele publice de canalizare.

Integrarea soluțiilor inteligente Pipelife în sistemul de management al apelor pluviale oferă o operare facilă, un control mai mare, o gestionare mai ușoară a activelor, o eficiență îmbunătățită a resurselor, întreținere preventivă și multe altele. 

E.E: Dați-ne câteva exemple de proiecte în care au fost folosite produsele/soluțiile dvs.?

M.C: Soluțiile noastre sunt folosite atât la proiecte private (ansambluri rezidențiale, hypermarket-uri, spații logistice, etc.) cât și la proiecte publice cu fonduri locale sau europene.

E.E: Ce produse/soluții au fost folosite în aceste proiecte?

M.C: Proiectele realizate includ întreaga gamă de produse Pipelife pentru infrastructura de canalizare menajeră și pluvială care cuprind colectarea, transport, tratare și evacuare apelor.

E.E: Care a fost feedback-ul utilizatorilor?

M.C: Datorită calității produselor și suportului pe care îl asigurăm pe toată durata proiectului și a duratei de viață a construcției, feedback-ul utilizatorilor este unul foarte satisfăcător.

E.E: Care sunt prognozele pentru ultima parte a anului 2023?

M.C: În ultima parte a anului, sperăm la o stabilizare a prețurilor pe piața materiilor prime și deblocarea mai multor proiecte, atât publice cât și private.