TEHNOLOGII REVOLUTIONARE LA THE BIG 5 DUBAI

Companii din toată lumea vor prezenta cele mai recente inovaţii din industria construcţiilor la Dubai World Trade Centre, ca parte a unui exemplu spectaculos de demonstraţii de produse în cadrul celui mai mare eveniment dedicat pieţei de construcţii din regiune, Big 5. Demonstraţiile din acest an includ sticla heliomată Vetrotech. Compania se află în spatele produselor precum Sage Glass, o sticlă inteligentă, heliomată electronic care oferă în mod constant lumină naturală fără acumularea căldurii.

Sticla a fost creată de către Jean- Christophe Giron din Franţa, care este în prezent finalistul Premiului European pentru Invenţii 2015. “Cercetarea lui Jean-Chirstophe a constribuit foarte mult la crearea şi optimizarea sticlei heliomate electronic, care îmbunătăţeşte modul în care oamenii exterimentează lumina naturală în interiorul clădirilor”, afirmă Alan McLenghan, CEO la Sage Glass. “Sticla permite luminii să pătrundă fără să încălzească, aşa cum face o sticlă obişnuită, economisind costuri de iluminat şi de aer condiţionat” adaugă Alan.Sticla este, de asemenea, în centrul unei alte demonstraţii live de produs susţinută de Gratch International, care va prezenta cea mai recentă maşină de renovare vizitatorilor. Gratch International este partenerul profesionist pentru produsele anti-grafitti, sistemele de renovare şi pentru suprafeţele de renovare.

Cu ocazia celor 35 de ani de Big 5, Heijmans afirmă că demonstraţiile live aduc o dimensiune diferită evenimentului, care permite furnizorilor şi participanților din cadrul industriei să vadă ce este posibil din punct de vedere al designului. “Nivelul inovaţilor din spectacolul din acest an este interesant pentru industrie şi demonstrează modul în care The Big 5 contribuie la dezvoltarea mediului construit în GCC”, afirmă Heijmans. “Fiind cel mai mare eveniment pentru construcţii din regiune, vedem acest lucru ca fiind principalul scop al The Big 5 – de a aduce industriile împreună sub un singur acoperiş şi să arătăm toate posibilităţile disponibile pentru ei”.

big 5 text

Demonstraţiile live sunt o caracteristică regulată a evenimentului care va ţine patru zile şi se aşteaptă o depăşire a numărului de vizitatori pentru al doilea an consecutiv. Acestea au devenit o parte populară a evenimentului datorită capacităţii de prezentare a produselor şi tehnologiilor direct cumpărătorilor în timp real.

Sala demonstraţiilor live de la Big 5 va fi punctul principal al evenimentului, atrăgând o mulţime de oameni în fiecare an şi oferind o platformă perfectă pentru interacţiunea dintre producători şi cumpărători.

Organizatorii evenimentului au anunțat că umărul participanților la evenimentul din acest an va crește la 85.000, pe baza datelor de la pre-înregistrarea la evenimentul cu cifre record de anul trecut. Printre primele țări care vizitează evenimentul vor fi Emiratele Unite Arabe, Arabia Saudită, Iran, India, Oman, Quatar, Kuwait, Bahrain, Egipt și Pakistan.

 

www.thebig5.ae