Stivex 2012 – piata de intralogistica în prim plan

Stivex 2012 – Expoziţia de stivuitoare, sisteme de rafturi şi accesorii în domeniu, a luat sfârşit duminică, 14 octombrie, după patru zile în care vizitatorii au putut admira la Romaero Băneasa, ultimele noutăţi în materie de intralogistică.

Începand de joi 11 octombrie şi până duminica 14 octombrie, peste 1.000 de specialişti în domeniu au călcat pragul Stivex şi au putut beneficia de cele mai bune oferte în materie de soluţii de gestionarea sau depozitarea mărfurilor.

Dispus pe o suprafaţă de 4.000 de mp, evenimentul a reunit principalii jucători din piaţa românească de intralogistică. Still, Toyota Material Handling, Cat, Cemps, Wylze şi mulţi alţii au impresionat publicul prin demonstraţii spectaculoase ale echipamentelor şi a tehnologiilor.

Stivex 2012 a fost o premieră pentru piaţa de intralogistică din România, fiind primul eveniment dedicat acestei pieţe. Tocmai de accea a fost salutat cu entuziasm, atât de către cei care oferă soluţii de intralogistică, cât şi de cei care au nevoie de aceste servicii.  Stivex 2012 este un eveniment anual, iar pentru 2013 se pregătesc şi mai multe surprize.

“În momentul în care am început demersurile pentru a organiza acest eveniment unic în România, speram să reuşim să facem din el un eveniment anual, dar ştiam ca acest lucru depinde de cât de multumiţi vor fi expozanţii la final. Ne bucurăm acum să anunţăm, ca fiecare din cei prezenţi la Stivex 2012 a insistat să nu ne oprim aici. Stivex este un eveniment de care piaţa de intralogistică are nevoie. Astfel, anul viitor ne vom întoarce cu un Stivex şi mai mare, si mai cuprinzător, care să raspundă la şi mai multe nevoi ale pieţei de logistică din Romania.” a declarat Bogdan Craiciu, Director General al companiei organizatoare, Set Events.