Sisteme profesionale de pardoseli

Bogdan Mustăţea

 

Pardoselile din beton merită un tratament mai bun decât simplul mers pe acestea. Un finisaj cu HTC SUPERFLOOR va face să apreciaţi avantajul de a avea o pardoseală a cărei suprafaţă este din beton. Pardoselile murdare, de culoare gri, sunt astfel transformate în pardoseli strălucitoare, uşor de curăţat, prietenoase faţă de mediu şi durabile.

Compania Ital Valsania şi-a început istoria în oraşul Buzău încă din anul 2003. Fondatorul şi administratorul companiei este domnul Florin Maria, cu o experienţă de peste 14 ani în domeniul pardoselilor elicopterizate. Obiectul principal de activitate este executare platformelor betonate şi a pardoselilor elicopterizate, tratate cu cuarţ. Pe lângă acestea, există şi alte două direcţii de dezvoltare ale companiei: renovarea şi recondiţionarea oricărui tip de beton, realizat cu ajutorul tehnologie HTC şi un departament special pentru servicii în domeniul curăţeniei.

Faptul că betonul este un material tare şi durabil este cunoscut de mii de ani. Au fost descoperite urme antice de materiale datând cu 7.000 de ani în urmă, iar unele din cele mai renumite clădiri din Imperiul Roman, printre care şi Pantheonul, au fost construite din beton, însă în ciuda acestor probe, cunoştinţele legate de producerea betonului au fost uitate. În secolul XVII betonul a fost redescoperit şi a redevenit unul dintre cele mai folosite materiale de construcţii.

Numele său latin, “concretum”, a devenit de-a lungul istoriei sinonim cu rezistenţa şi durabilitatea.

HTC Superfloor reprezintă un concept revoluţionar de pardosire cu o tehnică prin care betonul capătă şi alte caracteristici deosebite, pe lângă rezistenţă şi durabilitate. Tehnica este pe cât de simplă, pe atât de ingenioasă. Maşinile şi sculele cu diamant produse de HTC, şlefuiesc şi lustruiesc pardoselile din beton pentru a îndepărta pasta superficială şi a expune betonul mai rezistent. În urma acestui proces rezultă o pardoseală mai rezistentă, mai durabilă, frumoasă şi lucioasă. Atât mediul, cât şi soldul final au de câştigat.

Betonul este compus din materiale pure naturale. Straturile de acoperire care se aplică adesea pe beton au un efect nefavorabil asupra mediului. HTC Superfloor utilizează de 30 de ori mai puţină energie decât soluţiile tradiţionale de pardosire, fiind o opţiune extrem de economică pentru toate tipurile de activităţi, comparativ cu metodele tradiţionale pentru pardoseli din beton sau epoxidice. Betonul de construcţii procesat are o durată de serviciu practic nelimitată, similară cu durata de serviciu a întregii clădiri. Investiţia iniţială este aceeaşi, chiar mai redusă decât pentru soluţiile tradiţionale de pardosire, iar costul redus de întreţinere şi durata mai mare de serviciu fac din HTC Superfloor o opţiune profitabilă de investiţie. Costul pe ciclul de viaţă este cu aproape 60% mai mic şi utilizând metoda de curăţare Twister, se va constata că întreţinerea pardoselii este mai simplă, mai prietenoasă faţă de mediu şi mai economică.

ITALVALSANIA SRL

Str. Molidului, Nr 6 bis Buzău • România

Mobil: +40 760 266188 ; +40 745 515 070

Fax: +40 338 111 828

E-mail: office@super-floor.ro

mariaflorin76@yahoo.it

Web:    www.super-floor.ro