Compania Senci a fost fondată în Chongqing, China în anul 1990 devenind în ultimii ani unul din principalii producători de generatoare şi alternatoare pentru uz casnic sau comercial. Fiind un inventator şi producător profesional de generatoare şi alternatoare de mărime mică spre medie, producţia Senci este împărţită în opt fabrici plus o platformă logistică pentru import/export. Pe lângă producţia principală de generatoare şi alternatoare, compania mai produce motopompe, echipamente de spălat cu presiune, motoare termice pe benzină, dar şi subansamble.

Toate echipamentele produse în fabricile companiei sunt patentate şi purtătoare de drepturi de autor. De asemenea, acestea sunt produse conform ISO9001:2008. Echipamentele SENCI sunt cunoscute la nivel mondial pentru calitate, fiind pe măsura aşteptărilor clienţilor din peste 50 de țări.

Mai mult, echipamentele sunt silenţioase şi prietenoase cu mediul, au un regulator de tensiune AVR, sunt portabile, compacte, cu un cadru rezistent. Acestea sunt performante chiar şi după 12 ore de funcţionare continuă, putând fi folosite atât pentru uz casnic, dar şi comercial.

De asemenea, panoul de control este rezistent la ploaie şi praf, având un display digital ce afișează numărul de ore de funcționare, voltajul şi frecvenţa. Un alt element important este indicatorul luminos (led roșu) ce avertizează atunci când nivelul uleiului scade sub limită, iar generatorul se oprește automat pentru a evita defectarea motorului. Motorul în patru timpi și alternatorul sunt fabricate și brevetate SENCI.

 

 

Acestea, dar și alte componente sunt produse la cele mai înalte standarde, dovadă fiind faptul că numeroase companii de renume la nivel mondial folosesc componente SENCI în producție. Rezervorul de combustibil are un sistem inovator de ambutisare pentru o siguranță sporită, beneficiind totodată de filtru intern și indicator al volumului de combustibil. În funcție de modelul ales, dar și de necesitățile clienților, generatoarele sunt disponibile în variante cu pornire manuală sau cu demaraj electric (bateria fiind inclusă).

Compania Italia Star este importatorul oficial al echipamentelor SENCI pentru Romania, Bulgaria și Rep. Moldova, asigurând consultanţă înainte şi post-achiziţie. De asemenea, există specialişti pentru punerea în funcţiune, precum şi programe de instruire pentru întreținerea și buna exploatare a generatoarelor. Proiectarea şi realizarea acestor utilaje respectă toate normele de siguranţă şi calitate în vigoare. Sunt echipamente concepute pentru utilizare profesională, în medii şi temperaturi din cele mai diverse, cu un cadru ranforsat, vopsit în câmp electrostatic şi tampoane pentru trepidaţii, având o durată mare de viaţă.

Echipare standard:

– Alternator produs sș brevetat Senci;

– Alertă nivel scăzut de ulei cu oprire automată a motorului;

– Senzor de suprasarcină cu auto-oprire;

– Filtru de aer cu un design deosebit brevetat Senci;

– Panou de control rezistent la ploaie şi praf;

– Contor ore, voltmetru şi frecvenţă;

– Cadru tratat pentru a preveni ruginirea;

– Rezervor de combustibil ranforsat și cu indicator intern;

– Eşapament unic ce reduce zgomotul;

– Kit roți şi mânere (opțional pentru anumite modelele);

– Demaraj electric și baterie inclusă (opțional pentru anumite modele).

 

www.senci.ro