SDMO – SOLUTII DE ENERGIE LA CHEIE

SDMO are o experiență vastă atât în Franţa, cât şi pe plan internațional în crearea soluțiilor la cheie de producție a energiei electrice. Cei peste 80 de ingineri şi tehnicieni care fac parte din departamentul de inginerie din cadrul companiei sunt în măsură să ofere fiecărui client soluții individuale îmbinate cu recomandări relevante şi inovatoare în funcție de aplicații.

Producție de energie la cheie

Abordarea practică implementată de SDMO în producția de generatoare profesionale asigură cele mai înalte standarde care fac față oricărei solicitări. SDMO Industries este, prin urmare, în măsură să răspundă multiplelor cerințe de alimentare cu energie în cele mai variate domenii de activitate pornind de la telecomunicații până la spitale, centrale electrice sau aplicații militare.

De la cele mai simple până la cele mai complexe instalări, departamentul de inginerie al SDMO îşi concentrează toată energia în găsirea soluţiilor pentru toate cazurile care i se prezintă, indiferent de necesarul de energie. Experienţa sa internaţională şi cele mai îndrăzneţe centrale electrice de pe tot globul dovedesc acest lucru.

Telecomunicaţii

Grupurile electrogene SDMO pot fi adaptate unei game largi de aplicaţii, de la cele mai simple la cele mai complexe, în timp ce îndeplinesc cele mai relevante cerinţe (nivel de sunet, dimensiuni, constrângeri de mediu, constrângeri economice etc.).

Aplicaţii militare

Ca parte a sarcinilor sale generale şi de serviciu public, Armata Franceză are la dispoziție grupurile electrogene multifuncționale SDMO. Fiind indispensabile funcţionării unui spital mobil sau pentru furnizarea de energie a unității speciale de suport şi a sistemelor informatice din taberele militare, generatoarele SDMO se potrivesc, de asemenea, chiar și vehiculelor de comandă, vehiculelor de recunoaştere, celor de transport de persoane şi celor de luptă de infanterie.

Utilizarea în spitale

În zilele noastre, penele de curent din spitale pot avea consecinţe grave. Cu toate acestea, astfel de eşecuri nu sunt un fenomen neobișnuit, ele reprezentând un risc pe care toate instituţiile medicale trebuie să îl ia în calcul şi să fie pregătite. Mai mult decât atât, pentru a preveni accidente posibile, reglementarea impune tuturor acestor instituţii să fie echipate cu o sursă de energie autonomă care poate fi stocată. Eforturile depuse pentru a îndeplini aceste obligaţii au avut ca rezultat generalizarea grupurilor electrogene stand-by în instituţiile medicale.

SDMO este una dintre puţinele companii din lume care pot oferi soluţii pornind de la puteri de 1 kVA până la peste 5 MW. În plus, datorită experienţei îndelungate din acest domeniu, există chiar şi un departament special care se ocupă cu proiectarea personalizată a centralelor electrice. Această experienţă tehnologică în combinaţie cu procedurile de fabricaţie high-tech redau companiei SDMO competenţele necesare pentru a fi un producător de top la nivel mondial.

Service-ul şi serviciile post-vânzare reprezintă departamentele cheie din cadrul companiei. Se pot primi piesele de schimb pe mai multe canale, cu un timp de răspuns de minim 24 ore, existând şi un sistem de urmărire a pieselor, totul realizându-se on-line.

Peste 40 de ani stau în spatele dezvoltării produselor, generatoarele reprezentând o alternativă viabilă şi, în acelaşi timp, eficientă în cazul penelor curent. Datorită dinamismului din procesul de producție, au fost create produse inovatoare, moderne, dedicate tuturor sectoarelor importante. Reţeaua de distribuție este globală iar politica este activă, compania numărându-se printre deschizătorii de drumuri din acest domeniu, propagând valorile sale pe toate continentele.

sdmo text2

Distribuitor în România pentru SDMO este compania B.T. Best Tools Company din Bucureşti. SDMO reprezintă unul dintre cei mai importanţi producători de generatoare la nivel mondial, o companie care proiectează în mod constant produse competitive şi de înaltă performanță, recunoscute ca fiind unele dintre cele mai complexe din piaţă. Strategia de concentrare pe un singur sector, cel al generatoarelor, a condus la o dezvoltare armonioasă, ajungând astăzi să poată oferi produse de încredere, ce îndeplinesc cele mai riguroase standarde.

 

B.T. Best Tools Company S.R.L.

Autostrada București-Pitești km 11,5

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

vanzari@best-tools.ro

www.best-tools.ro