SDMO PUTERE FARA LIMITE

Fondată în anul 1966, compania SDMO Industries reprezintă astăzi unul dintre cei mai puternici jucători la nivel mondial în piaţa grupurilor electrogene. Înfiinţată în oraşul Brest din Franţa, unde are încă sediul, deţine trei fabrici cu o suprafaţă totală de peste 31.000 mp. SDMO proiectează, produce şi instalează grupuri electrogene cu puteri pornind de la 1 la 3.300 kVA.

Datorită experienţei îndelungate din acest domeniu, există chiar şi un departament special în cadrul companiei care se ocupă cu proiectarea personalizată a centralelor electrice. Această experienţă tehnologică în combinaţie cu procedurile de fabricaţie high-tech redau companiei SDMO competenţele necesare pentru a produce echipamente ce pot fi folosite într-o multitudine de sectoare.

SDMO îşi consolidează în continuu poziţia sa pe piaţă datorită structurii solide create de-a lungul timpului şi datorită reţelei complexe de distribuţie la nivel global. Astfel, compania este capabilă să pătrundă într-un mod continuu pe noi pieţe, asigurându-i o dezvoltare progresivă.

Unităţile de cercetare şi dezvoltare sunt compuse din trei zone separate care operează independent, şi anume: birourile de proiectare, departamentul de prototipuri şi departamentul de inginerie a produselor.

Pentru introducerea unui nou produs în piaţă există câteva proceduri care au la bază nu numai studii actuale asupra pieţei dar şi tehnologice pentru găsi soluţia optimă. La cererea departamentului de marketing, birourile de proiectare dezvoltă produse inspirate din tendinţele actuale ale pieţei. Testele se fac de către departamentul de prototipuri, care produc echipamentele şi efectuează toate testele necesare în laboratoarele de ultimă generaţie. După ce rezultatele testelor sunt trimise înapoi către departamentul de proiectare, acestea sunt studiate cu atenţie, iar dacă sunt conforme, departamentul de inginerie pregăteşte echipamentul pentru a intra în producţie.

SDMO la nivel global:

– O reţea de distribuţie prezentă în peste 180 de ţări;

– 8 filiale în Germania, Argentina, Belgia, Brazilia, Spania, SUA, Anglia şi Nigeria:

– 5 reprezentanţe (Johannesburg, Algiers, Dubai, Cairo, Moscova);

– 4 platforme de depozitare (Miami, Le Havre, Lomé, Dubai).

sdmo text

Gama de energie portabilă

Această gamă este destinată în principal consumatorilor rezidenţiali dar şi unui segment primar al celor profesionişti. Puterile grupurilor variază între 0.9 şi17.5 kVA. Include grupuri electrogene portabile şi rezidenţiale, grupuri de sudură şi pompe de apă.

Grupurile electrogene rezidenţiale sunt silenţioase, prietenoase cu mediul şi în acelaşi timp fiabile. Oferă utilizatorilor rezidenţiali siguranţa şi confortul unei alimentări fără oprire a energiei electrice, grupurile pornind automat în cazul întreruperii reţelei existente.

Grupurile de sudură sunt dotate cu o dublă funcţie. Acestea sunt esenţiale pe şantierele unde este necesar să se sudeze dar nu există o alimentare la reţeaua de electricitate. Gama WELDARC este practică iar echipamentele se instalează rapid. A doua funcţie o reprezintă faptul că pot servi ca o sursă de energie electrică de rezervă.

Pompele de apă se pot folosi într-o multitudine de aplicaţii. Gama AQUALINE acoperă majoritatea cerinţelor pieţei, permiţând transferul de apă curată ori apă cu conţinut solid ridicat.

Gama pentru închirieri

Grupurile din aceasta gamă au puteri cuprinse între 2,75 şi 2.500 kVA. Acestea, împreună cu turnurile pentru iluminat, au fost proiectate în special pentru companiile care au o necesitate frecventă şi în acelaşi timp foarte variată de energie portabilă. Robusteţea şi configuraţiile complexe ale echipamentelor sunt cuvintele cheie care descriu această gamă, fiind adaptate în special segmentului pentru închirieri.

Gama portabilă: include grupuri electrogene cu cadru metalic, concepute pentru a răspunde cerinţelor pieţei de închirieri: foarte manevrabile, sigure dar şi stabile.

Gama de iluminat: turnuri de iluminat pentru şantiere, fixe şi mobile. Acestea oferă o sursă de lumină pentru orice tip de mediu şi anotimp.

Gama specială pentru evenimente: include grupuri electrogene cu o tehnologie de performanţă înaltă, pentru reducerea zgomotului. Reprezintă o gamă ideală pentru mediile sensibile precum evenimente ori zonele urbane.

Gama compact (15-200 kVA): include grupuri electrogene robuste, cu un design funcţional care combină ingeniozitatea şi performanţa într-un mod optim.

Gama Contenergy (715 – 2500 kVA): este o gamă ideală pentru operaţiuni la scară mare: grupuri electrogene de putere înaltă, izolate fonic, în containere.

sdmo text 2

Gama de energie flexibilă

În această gamă intră grupurile electrogene standard şi cele configurabile, iar puterile pornesc de la 7,5 până la 3.300 kVA. Platformele marine, industriile grele, aeronautică, telecomunicaţii, spitale, complexe sportive, teatre, sunt doar câteva exemple de domenii în care aceste grupuri excelează.

Reprezintă un răspuns ideal pentru profesionişti. Gama modulară este îndeajuns de variată pentru a acoperi o multitudine de aplicaţii şi de a răspunde celor mai stricte cerinţe în termeni de producţie a energiei.

Modularitatea gamei este exprimată prin simplitatea conversiei dintr-un grup electrogen deschis la unul insonorizat printr-o simplă instalare a unui cadru. Foarte rapidă, această operaţiune este o dovadă a flexibilităţii grupurilor electrogene.

Gama X’Press: este o gamă în care excelează versatilitatea, aceste grupuri electrogene fiind depozitate în diverse platforme din întreaga lume.

Gama de energie preferenţială

În această gamă puterile pornesc de la 7.5 la 200 mW. Grupurile sunt dezvoltate pe baza produselor din gama de puteri mari ori sunt create preferenţial. Reprezintă practic soluţii special adaptate pentru configuraţii specifice.

Erată: în ediția din iulie, dealerul pentru Swepac în România nu este Best Tools Company Srl, ci Detop Online Srl.

 

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro