SDMO – GENERATOARE PUTERNICE SI ROBUSTE

SDMO are o experiență de 50 de ani în producția grupurilor electrogene, reprezentând o alternativă eficientă în cazul unei pene de curent, pentru aplicații în locații izolate dar și în regim de producție cu operare 24/7. Dinamismul personalului şi flexibilitatea în procesul de producție au condus SDMO către inovaţie. Compania s-a axat pe dezvoltarea rețelei de distribuție și pe o politica de service activ, două dintre valorile sale principale. Energia înseamnă viață, iar SDMO creează echipamente pentru confortul și siguranța tuturor.

Compania SDMO reprezintă unul dintre cei mai importanţi producători de generatoare, la nivel mondial. SDMO a proiectat o serie de produse competitive, de înaltă performanță, recunoscute ca fiind unele dintre cele mai complexe din piaţă. În condiţiile în care cerințele sunt din ce mai exigente, SDMO a adoptat o politică de îmbunătățire continuă a gamei sale de produse și servicii.

Strategia de concentrare pe un singur sector de echipamente a dus la dezvoltarea companiei care, la ora actuală, este în măsură să ofere produse de încredere, ce îndeplinesc cele mai riguroase standarde.

Motoare Kohler

SDMO Industries parte a grupului Kohler, unul dintre liderii americani în producția de motoare. Cu o istorie care a început în anul 1920, Kohler este considerat un renume, dar și un pionier în industria motoarelor din întreaga lume. Generatoarele SDMO combină acum calitățile înalte cu experiența îndelungată a mărcii Kohler pentru a oferi un nivel ridicat de fiabilitate și inovație, unic în acest domeniu.

Caracteristici motoare:

– În producția motoarelor sunt folosite materiale de calitate, astfel, echipamentele pot face față unor condiții grele și unei utilizări intense.

– Frecvența întreținerii este scăzută.

– Motoarele pe benzina sunt dotate cu un sistem inovator de filtrare denumit Quad Clean. Acesta oferă patru nivele de filtrare, fiind conceput pentru filtrarea diverselor particule ce ar putea fi dăunătoare. De asemenea, asigură că sistemul de admisie a aerului să rămână curat pe tot parcursul funcționării, conducând la economii de combustibil, dar și la prelungirea duratei de viață.

Economie și confort

– Pornirea se realizează electric.

– Au un nivel de zgomot redus datorită amortizorului mărit, carcasei speciale dar și designului inovator al sistemului de admisie de aer.

– Pornirea se realizează fără probleme indiferent de zonele climatice datorită filtrelor speciale de vară sau iarnă.

SDMO are o prezenţă extrem de activă pe piaţa din România, atingând o cotă de piaţă importantă atât pe segmentul de echipamente portabile, cât şi pe cel al generatoarelor staţionare sau al soluţiilor speciale. Societatea BT Best Tools Company, distribuitorul pentru România al generatoarelor, acoperă mai multe segmente de piaţă precum cel industrial, închirieri sau proiecte speciale. A reuşit să dezvolte cu succes mai multe canale de distribuţie pentru toată gama de echipamente din portofoliul grupului SDMO.

B.T. Best Tools Company a fost înfiinţată în anul 2006, începându-şi activitatea prin importul și distributia echipamentelor de curăţenie din gama mică precum: aspiratoare profesionale, maşini de spălat pardoseli şi maşini de măturat. În timp, gama de echipamente a fost diversificată, dezvoltând trei divizii separate. Prima divizie se ocupă acum în continuare de vânzarea echipamentelor de curăţenie şi utilajelor de salubrizare, a doua de grupuri electrogene, iar a treia o reprezintă partea de reprezentare şi distribuţie a echipamentelor de construcţii.

Interviu cu Ștefan Blaer, General Manager Best Tools Company:

Easy Engineering: Cum a fost anul 2015 din punct de vedere al vânzărilor?

Ștefan Blaer: Anul 2015 a fost un an de creștere al tuturor brandurilor reprezentate de Best Tools pe piața din România atât din punctul de vedere al cotei de piața cât și a imaginii acestora. Procesul de rebranding prin care societatea noastră a trecut în ultimul trimestru al anului 2015 ne va crea premisele de consolidare a organizației astfel încât, în 2016, să devenim unul dintre jucătorii importanți în segmentul importatorilor și distribuitorilor de echipamente.

E.E: Ce soluții oferiți pentru vânzări?

Ș.B: Pe segmentul de vânzări încercam să migrăm către cererile de soluții profesionale atât în ceea ce privește gama de echipamente pentru curățenie și utilaje de salubrizare cât și pe aceea a echipamentelor pentru construcții și grupuri electrogene.

E.E: Care au fost cele mai vândute echipamente?

Ș.B: Grupurile Electrogene SDMO din clasa Power Product (cu puteri > 20kVA) reprezintă alături de vehiculele municipale nucleul de creștere al nostru.

E.E: Care sunt planurile companiei pentru 2016?

Ș.B: Pentru 2016 intenționăm să ne concentrăm pe serviciile post-vânzare unde prognozăm dublarea echipei de service, atât în ceea ce privește laboratoarele de intervenție mobile, cât și din cadrul laboratorul de reparații propriu.

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro