SDMO – GENERATOARE PORTABILE CONCEPUTE PENTRU SARCINI GRELE

SDMO are o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea generatoarelor, reprezentând o alternativă eficientă în cazul unei pene de curent. Dinamismul personalului şi flexibilitatea în procesul de producție au condus SDMO către inovaţie. Compania s-a axat pe dezvoltarea rețelei de distribuție și pe o politica de service activ, două dintre valorile sale principale. Energia înseamnă viață, iar SDMO creează echipamente pentru confortul și siguranța tuturor.

Compania SDMO reprezintă unul dintre cei mai importanţi producători de generatoare, la nivel mondial. SDMO a proiectat o serie de produse competitive, de înaltă performanță, recunoscute ca fiind unele dintre cele mai complexe din piaţă. În condiţiile în care cerințele sunt din ce mai exigente, SDMO a adoptat o politică de îmbunătățire continuă a gamei sale de produse și servicii. Strategia de concentrare pe un singur sector de echipamente a dus la dezvoltarea companiei care, la ora actuală, este în măsură să ofere produse de încredere, ce îndeplinesc cele mai riguroase standarde.

Gama de generatoare portabile

Atunci când vine vorba de proiectarea celor mai mici detalii legate de performanţa grupurilor electrogene, SDMO se inspiră direct din nevoile şi constrângerile întâlnite de utilizatori pe teren. Generatoarele din gama portabilă sunt perfecte pentru alimentarea tuturor dispozitivelor electronice. Gama Perform este compusă din următoarele modele: 4500, 4500 XL, 6500 şi 6500 XL. Echipamentele oferă un nivel scăzut de zgomot, putând fi folosite fără probleme în medii sensibile la sunet. De asemenea, o caracteristică foarte importantă a generatoarelor este că acestea reglează variaţiile de tensiune şi frecvenţă a electricităţii de pe rețea. Reglarea se realizează electronic, cu aproximativ +/- 2%, în funcţie de model. Acest lucru are avantaje considerabile, deoarece elimină riscul deteriorării echipamentelor electronice precum: sistemele de încălzire, echipamentele de sudură sau diverse unelte sau scule.

bt text 2

Design ergonomic

Gama portabilă de la SDMO se poate caracteriza printr-un plus de ergonomie și un design special, fiind practice și în același timp intuitive. Generatoarele acestea sunt ușor de folosit chiar și pentru utilizatorii fără experiență. Pe structura inovatoare, dar și robustă a grupurilor electrogene SDMO au fost amplasate mânere ergonomice pentru a facilita transportul, dar și elemente de fixare pentru a asigura stabilitatea în cele mai solicitante medii. Pe lângă reducerea vibrațiilor, elementele de fixare ajută și la prelungirea duratei de viața a echipamentului.

Motoare Kohler

SDMO și-a unit forțele cu Kohler, unul dintre liderii americani în producția de motoare. Cu o istorie care a început în anul 1920, Kohler este considerat un renume, dar și un pionier în industria motoarelor din întreaga lume. Generatoarele SDMO combină acum calitățile înalte cu experiența îndelungată a mărcii Kohler pentru a oferi un nivel ridicat de fiabilitate și inovație, unic în acest domeniu.

Caracteristici motoare:

– În producția motoarelor sunt folosite materiale de calitate, astfel, echipamentele pot face față unor condiții grele și unei utilizări intense.

– Frecvența întreținerii este scăzută.

– Sunt dotate cu un sistem de siguranță în cazul în care nivelul uleiului scade sub

limitele minime. Acest sistem oprește automat motorul pentru a preveni defectarea.

– Motoarele sunt dotate cu un sistem inovator de filtrare denumit Quad Clean. Acesta oferă patru nivele de filtrare, fiind conceput pentru filtrarea diverselor particule ce ar putea fi dăunătoare. De asemenea, asigură că sistemul de admisie a aerului să rămână curat pe tot parcursul funcționării, conducând la economii de combustibil, dar și la prelungirea duratei de viață.

bt text 1

Economie și confort

– Pornirea se realizează electric.

– Au un nivel de zgomot redus datorită amortizorului mărit, carcasei speciale dar și designului inovator al sistemului de admisie de aer.

– Pornirea se realizează fără probleme indiferent de zonele climatice datorită filtrelor speciale de vară sau iarnă.

SDMO are o prezenţă extrem de activă pe piaţa din România, atingând o cotă de piaţă importantă atât pe segmentul de echipamente portabile, cât şi pe cel al generatoarelor staţionare sau al soluţiilor speciale. Societatea BT Best Tools Company, distribuitorul pentru România al generatoarelor, acoperă mai multe segmente de piaţă precum cel industrial, închirieri sau proiecte speciale. A reuşit să dezvolte cu succes mai multe canale de distribuţie pentru toată gama de echipamente din portofoliul grupului SDMO.

B.T. Best Tools Company a fost înfiinţată în anul 2006, începându-şi activitatea prin distribuirea echipamentelor de curăţenie din gama mică precum: aspiratoare profesionale, maşini de spălat pardoseli şi maşini de măturat. În timp, gama de echipamente a fost diversificată, dezvoltând trei divizii separate. Prima divizie se ocupă acum în continuare de vânzarea echipamentelor de curăţenie şi echipamentelor de salubrizare, a doua de grupuri electrogene, iar a treia o reprezintă partea de reprezentare şi distribuţie a echipamentelor de construcţii.

 

 

 

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro

http://www.best-tools.ro/82-generatoare-sudura/