SDMO ENERGIE IN MISCARE

SDMO are o prezenţă extrem de activă pe piaţa din România, atingând o cotă de piaţă importantă atât pe segmentul de echipamente portabile cât şi pe cel al generatoarelor staţionare sau al soluţiilor speciale. Societatea BT Best Tools Company, distribuitorul pentru România a generatoarelor, acoperă mai multe segmente de piaţă precum cel industrial, închirieri sau proiecte speciale. A reuşit să dezvolte cu succes mai multe canale de distribuţie pentru toată gama de echipamente din portofoliul grupului SDMO.

Target-ul companiei pentru anul 2013 obţinrea unei cote de piaţă de 10%. Comparativ cu alte ţări din Europa, piaţa României este una dintre cele mai sănătoase din punct de vedere al posibilităţii creşterii în viitorul apropiat. Există în continuu noi proiecte în derulare, în domenii precum infrastructura sau telecomunicaţiile.

Best Tools Company organizează în mod regulat evenimente pentru prezentarea produselor din gama SDMO. Unul din aceste evenimente a avut loc în primăvara anului acesta unde au fost invitaţi reprezentanţi ai unor companii locale dar şi reprezentanţi ai firmelor ce activează în domeniul distribuţiei de scule şi echipamente profesionale. De asemenea, promovarea este susţinută şi prin parteneriate precum cel cu Motorcross CUP, unde este sponsor oficial.

Motorcross CUP

Desfăşurat sâmbătă, 12 octombrie, în imediata apropiere a Bucureştiului, penultima etapă a Motocross CUP a atras peste 50 de sportivi, români, dar şi britanici, aşa cum sunt fraţii Wharton, piloţi cu diferite niveluri de performanţă, de la un vice-campion mondial la clasa 65 cmc – tânărul Robert Krisztian Tompa (Sugaş Sfântu Gheorghe) sau un mare campion român al anilor ’80, aşa cum este veteranul braşovean

Alexandru Enceanu (Smart Braşov), la amatorii care în weekend lasă deoparte costumul şi cravata pentru echipamente de motocross.

După ce a reprezentat România la Motocrosul Naţiunilor, Adrian Răduţă nu a putut rezista tentaţiei de a nu participa pe circuit, câştigând, aşa cum era de aşteptat, clasa MX1, deşi în primele ture „discipolul” său, Virgil Corbea, a reuşit să fie mai rapid. Nu doar motocrosiştii s-au alinat la startul manşelor ci şi practicanţi de enduro, aşa cum sunt Marton Szilveszter şi Alexandru Gârbacea, cei doi piloţi Vectra Zărneşti, care au reprezentat România la Internaţional Six Days Enduro, competiţia considerată Olimpiada Enduro, desfăşurată în Sardinia.

Iată ce spune Troy Wharton, un rider cu rezultate în campionatul britanic de motocross, clasat pe locul II la clasa MX2: „Pentru mine şi pentru fratele meu Dexter a fost prima cursă de motocross la care am participat după ceva timp, organizatorii au pregătit circuitul în cele mai mici detalii şi a fost o experienţă extrem de distractivă. Dexter a reuşit locul doi la MX1 după două starturi grozave şi o luptă încinsă cu Alex Roşu. Aşteptăm etapele Motocross CUP din 2014 şi dorim să le mulţumim organizatorilor, Adrian Răduţă şi Ciprian Popescu şi tuturor prietenilor noştri români pentru o primire atât de caldă pe circuit!”

SDMO îşi consolidează în continuu poziţia sa în piaţă datorită structurii solide create de-a lungul timpului şi datorită reţelei complexe de distribuţie la nivel global. Astfel, compania este capabilă să pătrundă într-un mod continuu pe noi pieţe, asigurându-i o dezvoltare progresivă.

Unităţile de cercetare şi dezvoltare sunt compuse din trei zone separate care operează independent, şi anume: birourile de proiectare, departamentul de prototipuri şi departamentul de inginerie a produselor.

Gama pentru închirieri

Grupurile din aceasta gamă au puteri cuprinse între 2,75 şi 2.500 kVA. Acestea, împreună cu turnurile pentru iluminat au fost proiectate în special pentru companiile care au o necesitate frecventă şi în acelaşi timp foarte variată de energie portabilă. Robusteţea şi configuraţiile complexe ale echipamentelor sunt cuvintele cheie care descriu această gamă, fiind adaptate în special segmentului pentru închirieri.

Gama portabilă: include grupuri electrogene cu cadru metalic, concepute pentru a răspunde cerinţelor pieţei de închirieri: foarte manevrabile, sigure dar şi stabile.

Gama de iluminat: turnuri de iluminat pentru şantiere, fixe şi mobile. Acestea oferă o sursă de lumină pentru orice tip de mediu şi anotimp.

Gama specială pentru evenimente: include grupuri electrogene cu o tehnologie de performanţă înaltă, pentru reducerea zgomotului. Reprezintă o gamă ideală pentru mediile sensibile precum evenimente ori zonele urbane.

Gama compact (15-200 kVA): include grupuri electrogene robuste, cu un design funcţional care combină ingeniozitatea şi performanţa într-un mod optim.

Gama Contenergy (715 – 2500 kVA): este o gamă ideală pentru operaţiuni la scară mare: grupuri electrogene de putere înaltă, izolate fonic, în containere.

B.T. Best Tools Company a fost înfiinţată în anul 2006, începându-şi activitatea prin distribuirea echipamentelor de curăţenie din gama mică precum: aspiratoare profesionale, maşini de spălat pardoseli şi maşini de măturat. În timp, gama de echipamente a fost diversificată, dezvoltând trei divizii separate. Prima divizie se ocupă acum în continuare de vânzarea echipamentelor de curăţenie şi echipamentelor de salubrizare, a doua de grupuri electrogene iar a treia o reprezintă partea de reprezentare şi distribuţie a echipamentelor de construcţii.

Fondată în anul 1966, compania SDMO Industries reprezintă astăzi unul dintre cei mai puternici jucători la nivel mondial în piaţa grupurilor electrogene. Înfiinţată în oraşul Brest din Franţa, unde are încă sediul, deţine trei fabrici cu o suprafaţă totală de peste 31.000 mp. SDMO proiectează, produce şi instalează grupuri electrogene cu puteri pornind de la 1 la 3.300 kVA. În plus, datorită experienţei îndelungate din acest domeniu, există chiar şi un departament special în cadrul companiei care se ocupă cu proiectarea personalizată a centralelor electrice. Această experienţă tehnologică în combinaţie cu procedurile de fabricaţie high-tech redau companiei SDMO competenţele necesare pentru a produce echipamente ce pot fi folosite într-o multitudine de sectoare.

 Autori: Silviu Mustățea

            Ciprian Rotaru

 

BT Best Tools Company

Bvd. Iuliu Maniu Nr. 246, Sector 6, Bucureşti

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro