SDMO DINAMISM SI INOVATIE IN PRODUCTIA GENERATOARELOR ELECTRICE

Istoria SDMO a început într-un mic atelier lângă un port unde se reparau motoare pentru bărci. În timp, activitatea a fost extinsă către generatoare dedicate operaţiunilor maritime. SDMO a profitat de diverse oportunităţi importante din partea de vest a Franţei, în special dezvoltarea industriei alimentare, care cerea tot mai multă energie de rezervă pentru diverse procese şi activităţi.

Există o nevoie constantă, neîntreruptă şi în creştere a omenirii pentru energia electrică. Această necesitate şi, în acelaşi timp, dependenţă ne-au condus în direcţii neaşteptate, dar şi inovatoare a tehnologiilor de producţie, furnizare sau al consumului de energiei. Expansiunea pe care a văzut-o Pământul în ultimul secol este fără precedent, electricitatea jucând un rol esenţial atât în explorare, dar şi în menţinerea şi creşterea civilizaţiei moderne. Astfel, furnizarea acesteia nu trebuie să fie întreruptă nici pentru un scurt moment, efectele fiind de-a dreptul devastatoare în aceste cazuri.

Luând în calcul calamităţile naturale cu care ne confruntăm în ultima perioadă, sistemele de furnizare a energiei electrice de rezervă devin tot mai importante. În situaţii de urgenţă, produsele dezvoltate de SDMO îşi iau bine locul, alimentând automat reţelele electrice în cazul în care curentul este întrerupt, în mai puţin de 10 secunde, fiind prezente în toate colţurile lumii.

Departamentul de inginerie din cadrul SDMO implementează cele mai noi tehnologii disponibile în momentul de faţă. Acestea pot funcţiona pe o insulă, în Oceanul Arctic, deşert, în vârful munţilor sau în cele mai îndepărtate locuri imaginabile, acolo unde oamenii au nevoie de energie electrică.

Aplicaţiile SDMO conţin multe componente electronice şi inclusiv software performant pentru a optimiza furnizarea energiei. Astfel, software-ul a devenit tot mai important şi mai puternic, încât acesta direcţionează în mod automat energia exact în locul unde este necesară, pentru a minimiza consumul.

bt text

Privind spre viitor aplicaţiile hibride, spre exemplu, în cazul morilor de vânt, se încărcă şi o baterie care furnizează energia în perioadele în care nu va fi vânt. Practic am fost creată o combinaţie între generatoarele SDMO şi morile de vânt, foarte eficientă. Chiar şi pentru barajele de apă sunt folosite generatoare, existând multe dintre acestea folosite în aceste aplicaţii.

Oriunde se va produce energie totdeauna va exista un generator ca alternativă de urgenţă.

Soluții hibride

Ca răspuns la dezvoltarea pieței telecomunicațiilor din regiunile izolate, SDMO a creat o gamă de soluții la cheie, adaptate pentru acest sector. Aceste soluții constau în instalaţii complete de generare, dar şi soluții hibride care combină generatoarele cu baterii de stocare a energiei ori chiar panouri solare.

Soluțiile hibride oferite de SDMO permit operatorilor de telecomunicații să investească în tehnologii durabile, cu costuri de funcționare reduse și un impact minimal asupra mediului. Aceste soluții flexibile, optimizate pentru a fi adaptate condițiilor specifice fiecărei locaţii, îndeplinesc cele mai exigente cerinţe.

Scopul lor este de a limita operațiunile de întreținere, dar și a consumului de combustibil şi, în acelaşi timp, să reducă timpii de funcţionare ai generatorului cu aproximativ 80%. Amortizarea investiției se realizează în mai puţin de doi ani.

Distribuitor în România pentru SDMO este compania B.T. Best Tools Company din Bucureşti. SDMO reprezintă unul dintre cei mai importanţi producători de generatoare la nivel mondial, o companie care proiectează în mod constant produse competitive şi de înaltă performanță, recunoscute ca fiind unele dintre cele mai complexe din piaţă. Strategia de concentrare pe un singur sector, cel al generatoarelor, a condus la o dezvoltare armonioasă, ajungând astăzi să poată oferi produse de încredere, ce îndeplinesc cele mai riguroase standarde.

Peste 40 de ani stau în spatele dezvoltării produselor, generatoarele reprezentând o alternativă viabilă şi, în acelaşi timp, eficientă în cazul penelor curent. Datorită dinamismului din procesul de producție, au fost create produse inovatoare, moderne, dedicate tuturor sectoarelor importante. Reţeaua de distribuție este globală iar politica este activă, compania numărându-se printre deschizătorii de drumuri din acest domeniu, propagând valorile sale pe toate continentele.

bt text2

Energia înseamnă viață, iar conceptul SDMO reprezintă asigurarea necesarului de energie oriunde este nevoie. La nivel global, reţeaua de distribuţie este prezentă în peste 180 de ţări, având cinci reprezentanţe în: Johannesburg, Algiers, Dubai, Cairo, Moscova şi patru platforme de depozitare în: Miami, Le Havre, Lomé şi Dubai.

SDMO este una dintre puţinele companii din lume care pot oferi soluţii pornind de la puteri de 1 kVA până la peste 5 MW. În plus, datorită experienţei îndelungate din acest domeniu, există chiar şi un departament special care se ocupă cu proiectarea personalizată a centralelor electrice. Această experienţă tehnologică în combinaţie cu procedurile de fabricaţie high-tech redau companiei SDMO competenţele necesare pentru a fi un producător de top la nivel mondial.

Service-ul şi serviciile post-vânzare reprezintă departamentele cheie din cadrul companiei. Se pot primi piesele de schimb pe mai multe canale, cu un timp de răspuns de minim 24 ore, existând şi un sistem de urmărire a pieselor, totul realizându-se on-line.

 

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro