SDMO – CALITATE SI FIABILITATE

SDMO® are o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea generatoarelor, reprezentând o alternativă eficientă în cazul unei pene de curent. Dinamismul personalului şi flexibilitatea în procesul de producție au condus SDMO către inovaţie. Compania s-a axat pe dezvoltarea rețelei de distribuție și pe o politica de service activ, două dintre valorile sale principale. Energia înseamnă viață, iar SDMO creează echipamente pentru confortul și siguranța tuturor.

Generatoarele din gama de produse destinate pentru uzul casnic au o calitate profesională, sunt compacte și izolate fonic, ideale pentru folosit acasă. Seturile de generatoare SDMO sunt simplu de utilizat, practice și pot fi instalate şi în aer liber. Acestea vor porni automat în cazul în care există o pană de curent, având siguranţa că în casă viața poate continua ca de obicei – frigiderele, congelatoarele, sistemele de încălzire, alarmele vor continua să funcţioneze iar cei care lucrează la domiciliu nu vor fi afectaţi.

Generatoare portabile

Gama produselor portabile de alimentare corespunde cerințelor foarte variate ale utilizatorilor profesioniști și a celor care cumpără echipamentele pentru propria locuinţă. Produsele sunt proiectate pentru a fi practice și ușor de utilizat, acordându-se o atenţie sporită siguranței.

Generatoare rezidenţiale

Compania dispunde de o gamă de produse destinată pentru uzul rezidențial. Aceste generatoare sunt concepute pentru a fi folosite atunci când există o pană de curent. În condiţiile date, cu ajutorul generatoarelor, electrocasnicele continuă să funcționeze.

Generatoare de mare putere

Performanța și puterea sunt semnele distinctive ale acestei game standard, proiectată pentru cei care activează în comerț. Generatoarele X-Press sunt un etalon în acest sens.

best tools textr

Generatoare pentru închirieri

Această gamă se adresează pieței de închiriere a grupurilor electrogene. Produsele sunt portabile și silenţioase – două criterii esențiale pentru a îndeplini condițiile speciale de exploatare.

Estimarea puterii necesare

Când selectați un generator, un prim pas îl reprezintă calcularea necesarului de energie. Este indicat să luaţi în calcul toate echipamentele care vor operara în același timp, în caz de pană de curent.

Evaluare tensiunii

Unele echipamente au un consum mai mare la pornire comparativ cu starea normală de funcționare. Acest lucru trebuie luat în considerare atunci când optaţi pentru un model de generator sau altul. Tensiunea necesară se calculează prin înmulțirea ratingului echipamentului cu un factor specific tipului de echipament furnizat.

 

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro