RIDGID – TEST & MEASUREMENT

Atenţie! Cascadoriile pe schele şi exploziile conductelor de gaz sunt permise doar în block-busterele de la Hollywood. Pentru lucrările profesionale de construcţii sau instalaţii apelaţi la profesionişti. Şi anume, la echipamentele RIDGID, special antrenate să detecteze, de la mare distanţă, temperaturile extreme, scurgerile de gaze şi „accidentele” cu materiale inflamabile sau toxice. Faceţi loc echipei de super-eroi de la RIDGID: cele mai noi, mai rapide, eficiente, super-performante şi inovatoare echipamente profesionale de pe piaţă.

Detectează scurgerile de gaz în mai puţin de două secunde, iţi indică fără eroare locurile prin care se pierde căldura, inspectează locurile cele mai greu accesibile şi măsoară cu precizie distanţe până la 50 m. Cele mai noi produse RIDGID nu pot lipsi din echipamentul unui profesionist! Găsiţi mai multe detalii cât şi filme demonstrative pe www.ridgidblog.ro.

 

RIDGID micro CD-100 – Detector de gaze combustibile

Când este vorba de scurgerile de gaz, orice secundă contează. Iată de ce vă propunem noul echipament realizat de specialiştii din laboratoarele de cercetare RIDGID. Micro CD-100 Gas Sniffer este echipat cu un sistem de „miros” extrem de fin şi detectează în mai puţin de două secunde, scurgerile de gaz şi, foarte important, concentraţia în care acestea sunt prezente. Odată ce a găsit „inamicul”, echipamentul vă avertizează, prin intermediul unui semnal sonor, luminos sau prin vibraţii, despre existenţa unor scurgeri de gaz. Şi nu numai! Aparatul vă semnalizează prezenţa gazolinei, etanolului, a solvenţilor, toluenului sau a monoxidului de carbon.

Detectorul de gaze combustibile RIDGID micro CD-100 este uşor şi perfect adaptat condiţiilor de teren: funcţionează cu baterii – un avantaj atunci când lucraţi în zone lipsite de curent electric – cu o autonomie de 20 de ore. Preţul la distribuitorii RIDGID este de 99 EUR + TVA.

 

RIDGID micro IR-100

Oricât de multă experienţa aţi avea, nu puteţi şti întotdeauna ce se ascunde în spatele unor instalaţii ori după panoul protector al unei pompe. Şi nici pe unde dispare căldura dintr-un sistem bine izolat. Cu ajutorul echipamentului RIDGID micro IR-100 puteţi măsura de la distanţă, în perfectă siguranţă, temperatura unor instalaţii, puteţi afla care este temperatura în sistemele de ventilaţie, identificând exact locurile prin care se pierde căldura sau puteţi verifica circuitul apei calde în instalaţii, determinând eficienţa acestora.

Tehnologia bazată pe razele infraroşu a echipamentului RIDGID micro IR-100 vă permite să faceţi măsurători rapide şi uşoare, pe o scală de la – 50° C la peste + 800° C. Aparatul are un display electronic, cântăreşte doar 200 de grame şi funcţionează cu baterii. Preţul la distribuitorii RIDGID este de 99 EUR + TVA.

 

RIDGID micro LM-100

Micro LM-100 este un dispozitiv de măsurare a distanţei cu unde laser ce oferă măsurători precise pentru distanţe de până la 50 de metri. Deşi are dimensiuni reduse, este foarte funcţional! Adunarea, scăderea,

calcularea ariei / volumului, măsurători indirecte şi continue sunt uşor

accesibile prin tastele predefinite. Rezultatele se citesc uşor pe un ecran LCD luminat. Micro LM-100 are de asemenea un înveliş protector, făcându-l potrivit oricăror condiţii de lucru. Preţul la distribuitorii RIDGID este de 99 EUR + TVA.

 

RIDGID micro CA-25 Inspection Camera

Până de curând, inspectarea ţevilor înguste, a conductelor sau a spaţiilor închise greu accesibile părea o misiune imposibila, demnă de un scenariu de film. RIDIGID a găsit însă soluţia: micro CA-25 Inspection Camera – este echipamentul ideal pentru astfel de operaţiuni. Cântărind mai puţin de 0,5 kg, camera funcţionează cu baterii şi dispune de un cablu cu o lungime fixă de 90 cm, rezistent la apă, care poate pătrunde cu uşurinţă în locurile inaccesibile şi întunecate, unde lumina unei lanterne nu este suficientă pentru a identifica problema. Rezultatul inspecţiei este afişat, mărit, pe un ecran LCD cu posibilitatea de a fi rotit 360 de grade. În plus, CA-25 are în echiparea standard, accesorii prevăzute cu magnet şi cârlig astfel încât micile obiecte care înfundă o ţeavă pot fi îndepărtate pe loc. Bonus: în trusa RIDGID SeeSnake micro Inspection Camera se găseşte şi un accesoriu dotat cu o mică oglindă, pentru inspectarea unghiurilor mai dificile. Preţul la distribuitorii RIDGID este de 99 EUR + TVA.

 

RIDGID®, garanţia calităţii

Ridge Tool Co. este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de scule şi echipamente profesionale, ale cărui produse sunt comercializate în peste 130 de ţări din întreaga lume. Compania RIDGID® are sediul central în Elyria, Ohio, şi face parte, începând cu anul 1966, din consorţiul Emerson Electric. Fabricile RIDGID sunt amplasate în Statele Unite ale Americii, dar şi în Europa şi Asia. Paleta largă de produse RIDGID® (peste 300 de modele) include o mare varietate de maşini de filetat şi de curăţat conducte, scule pentru instalaţii sanitare, dar şi maşini utilizate în domeniul industrial sau electric.

Compania Emerson a inaugurat la Cluj Romanian Engeneering Center şi prima facilitate de producţie. În primul trimestru al anului 2009 au fost date în folosinţă prima unitate de producţie RIDGID, un Centru de Relaţii cu Clienţii cat și un Centru de Training de mari dimensiuni.

 

WWW.RIDGIDBLOG.RO