RIDGID – „CONSTRUIM REPUTATII, DE PESTE 90 DE ANI!”

Dacă e destinată profesioniştilor, atunci noi o avem! Aceasta este regula după care, de 90 de ani, se ghidează RIDGID. Şi, pentru că o reputaţie bună nu apare peste noapte, RIDGID a fost 90 de ani alături de profesionişti, livrând cele mai performante scule şi cele mai inovative echipamente, astfel ca aceştia să-şi poată desfăşura activitatea în condiţii optime.

De 90 de ani oferim calitate: echipamentele RIDGID şi-au câştigat deja reputaţia de produse inovative, de calitate, pe care profesioniştii se pot baza în orice situaţie.

De 90 de ani, baza de clienţi s-a dezvoltat continuu şi a inclus profesionişti din domeniul instalaţiilor, construcţiilor, utilităţilor electrice şi industria petrolieră. Şi, pentru că nevoile consumatorilor s-au modificat şi s-au diversificat de la an la an, RIDGID a dezvoltat noi produse şi aplicaţii, devenind unul dintre cei mai importanţi furnizori de scule şi echipamente profesionale din întreaga lume. „Succesul nostru se datorează în mare parte clienţilor şi aşteptărilor pe care aceştia le-au avut de la noi“, explică preşedintele companiei, Fred Pond. „Ascultăm sugestiile lor şi căutăm soluţii care se se potrivească cerinţelor consumatorilor.“

O istorie lungă

În 1923, Ridgid Tool Company a fost fondată în North Ridgeville, Ohio, oferind o nouă abordare asupra uneia dintre cele mai folosite scule din istorie: cleştele mops. În 1943, compania se dezvoltă, iar sediul central este stabilit în Elyria, Ohio. În 1966, Ridge Tool Company a fost achiziţionată de grupul Emerson (NYSE: EMR). Astăzi, RIDGID produce peste 300 de scule diferite, în peste 4.000 de modele şi mărimi diferite: de la cleşti mops la echipamente de presat şi desfundat canalizări până la echipamente performante de video inspecţie.

2013: Produsele RIDGID sunt distribuite pe 6 continente, în mai mult de 140 de ţări (există centre de distribuţie în SUA, Europa, Canada, America Centrală şi de Sud, Orientul Mijlociu, Japonia, Asia).

 

NU UITAŢI: urmăriţi RIDGID pe Twitter, Youtube, Facebook şi ridgidblog.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi inovaţii în tehnologie, pentru ştiri cu şi despre sculele şi echipamentele RIDGID şi filmuleţe demonstrative despre cum se utilizează cele mai noi echipamente.

MODELE CELEBRE: în calendarul RIDGID, de acum o tradiţie a companiei, am zărit modele celebre, ca Raquel Welch, Cindy Margolis, Linda Sobek, Brooke Burke, Pamela Paulshock, Nikki Schieler Ziering şi Angelique Gorges (imaginile superhot le găsiţi pe Pintrest).

RIDGID®, garanţia calităţii

Compania Emerson a inaugurat la Cluj Romanian Engeneering Center şi prima facilitate de producţie. În primul trimestru al anului 2009 au fost date în folosinţă prima unitate de producţie RIDGID şi un training room de mari dimensiuni după care va urma şi un factory service center.

www.ridgidblog.ro