REVOLUTIA INTELIGENTA CONTINUA LA TARGUL TEHNIC INTERNATIONAL BUCURESTI 2014

CM Metal Trading SRL, în calitate de reprezentanță națională a Fronius International GmbH, va participa la Târgul Tehnic Internațional București 2014.

Prin participarea la Târgul Tehnic Internațional București, CM Metal Trading SRL își dorește să fie cât mai aproape de clienții săi și să răspundă nevoilor acestora prezentând noua gamă de echipamente de sudare cu arc electric Fronius. De aceea, a ales să-și concentreze atenția asupra ultimelor inovații în domeniu:

TPS/i – Noua platformă de echipamente de sudare MIG/MAG prin care utilizatorii beneficiază de echipamente ce pot fi personalizate si upgradate individual. Sistemul de control al proceselor este de aproximativ de 2000 de ori mai rapid decât în generația precedentă

AccuPocket – Aparatul care permite sudarea manulă cu electrod invelit, fără conectare la reţeaua electrică. AccuPocket sudează cu toate tipurile de electrozi (rutilici, bazici, celulozici şi speciali) până la un diametru de 3,25 mm. Este mic, uşor şi portabil, doar 11 kg (inclusiv acumulatorul).

fronius text

FlexTrack 45 – Căruciorul compact care oferă o gamă largă de posibilități de aplicare. Căile de rulare din oțel de arc de înaltă calitate pot fi utilizate pe obiecte plane, curbe sau rotunde.

CM Metal Trading SRL va prezenta în cadrul expoziției și produsele partenerilor săi: instalații de tăiere cu plasmă Hypertherm, SUA și instalații de sudare în puncte Tecna, Italia.

Compania CM METAL Trading SRL a fost înființată în 1994. Încă de la început și-a propus să fie o companie dinamică, cu personal calificat și să răspundă nevoilor clienților săi. CM METAL Trading SRL este reprezentanța în România a companiei austriece FRONIUS International GmbH, unul din liderii mondiali în tehnologia sudării, precum și în cea a producerii de aparate de sudură. Gama de aparate de sudare comercializate se întinde de la invertoarele de sudare de 150 A, până la aparate de sudare complexe, automatizate, particularizate conform cerințelor clientului.

Echipa CM Metal vă aşteaptă pentru a vă prezenta noutăţile, oferi consultanță profesională și a face schimb de experiență la TIB 2014, standul 47-48, pavilion C5, Complexul Expozițional Romexpo, în perioada 15- 18 octombrie 2014.