RENEXPO HYDROPOWER CONFERINTA INTERNATIONALA PE HIDROENERGIE

Investitori, proiectanți, finanțatori și autorități se vor reuni pe 20 noiembrie 2014, la cea de-a A VII-a Conferință Internațională – Microhidrocentrale în România, eveniment ce va avea loc în paralel cu târgul de la Sala Palatului din București. La conferință se vor dezbate tematici legate de standardele ecologice, probleme legate de mediu, oportunități de finanțare, cadrul legislativ actual, documente în discuție, dar și exemple practice legate strict de microhidrocentrale. Evenimentul este susținut de către Asociația Română pentru Microhidrocentrale (ARmHE). Printre vorbitorii confirmați se numără persoane cheie din domeniu.

România deține un potențial uriaș în ceea ce privește sectorul hidroenergetic, ceea ce face ca piața din acest sector să fie dinamică în continuare. Conform Hidroelectrica, 36,25% din totalul de energie electrică produsă provine din hidroenergie. Ajuns la a VII-a ediție, Renexpo South-East Europe, cel mai mare și important eveniment din domeniul energiei regenerabile și eficienței energetice din România, acordă un loc semnificativ hidroenergiei, fiind cel mai mare eveniment din România pe această temă. Târgul și conferințele internaționale Renexpo Hydropower vor avea loc în perioada 19-21 noiembrie 2014, la Sala Palatului din București.

Experți, dezvoltatori și utilizatori se vor întâlni la Renexpo Hydropower pentru a discuta despre obiectivul comun de a avea un viitor energetic inovativ, ecologic, accesibil și viabil. Cu cei 30 de expozanți așteptați din acest domeniu, evenimentul are scopul de a acoperi industria de microhidrocentrale din România şi nu numai. Târgul atrage an de an lideri de piaţă, iar anul acesta s-au înscris deja companii precum: Dive Turbine, Global Hydro Energy, WWS Wasserkraft, Mazlum, Voith Hydro, CINK Hydro, Gajek Engineering şi alţii.

Compania austriacă Global Hydro Energy este unul dintre cei mai de succes dezvoltatori de proiecte la nivel internațional, cu o experiență solidă în producerea și exportul de turbine și diverse componente ale acestora. Ca firmă independentă, aceasta oferă clienților prin intermediul echipei sale de ingineri servicii flexibile și de calitate, combinate cu abilități inovative remarcabile. Activitatea acestora se bazează pe microhidrocentrale de maxim 15MW, iar capacitatea internă de producție este de aproximativ 50 de turbine/an.