Q8 OILS, INOVATIE IN FIECARE DETALIU

Kuwait Petroleum International Lubricants, care operează sub brandul Q8 Oils, este o companie petrolieră integrată, fiind unul dintre jucătorii importanți în piața de lubrifianți și combustibil la nivel mondial. Compania conduce întreg lanțul de operațiuni, de la extracție petrolieră din sursele proprii, până la rafinare, distribuție și servicii post-vânzare, în peste 75 de țări din întreaga lume.

KPI deține cinci rafinării europene, un centru de cercetare şi dezvoltare şi peste 5.000 de puncte de asistență tehnică. Aceasta furnizează combustibilul propriu printr-o rețea de 4.400 de benzinării, operând, de asemenea, un serviciu diesel internațional (IDS) – un serviciu securizat prin carduri de combustibil, sprijinit de tehnologie automată, pentru companii internaționale de transport rutier – în mai mult de 700 de locații în zona Europeană.

Portofoliul de uleiuri, unsori consistente și ceruri cuprinde peste 1.000 de produse, acoperind toate cerințele diferitelor segmente de piață. Gama de lubrifianți Q8Oils îndeplinește cerinţele producătorilor de echipamente originale din multe sectoare, inclusiv: automobile, vehicule utilitare uşoare, mijloace de transport în comun, utilaje agricole şi de construcţii.

În domeniul lubrifianților destinați autovehiculelor comerciale și utilajelor agricole și de construcții, Q8Oils beneficiază de o reputație excelentă. Aceasta se datorează atât calității lubrifianților, rezultat al cercetării și dezvoltării continue, precum și datorită parteneriatelor cu JCB și Volvo, pentru care KPI produce lubrifianții marcă privată.

Recent, Q8Oils a anunțat o creștere în performanța produsului Q8 T910, ulei sintetic destinat motoarelor ce echipează autovehiculele comerciale și utilaje grele. Proprietățile detergent-dispersante înbunătățite ale produsului contribuie, de asemenea, la un motor curat în timpul utilizării, care oferă o îmbunătățire a economiei de combustibil cu 1,36% și optimizează performanța motorului.

q8 text

Upgrade-ul formulei pentru Q8 T910 face ca acest ulei de motor să fie o propunere foarte atractivă pentru clienții care doresc să raționalizeze gama lor de ulei de motor pentru mașini și utilaje grele. Produsul modernizat Q8 T910 poate combina performanțele Q8 T760 (ACEA E9; API CJ-4/API SN; CATERPILLAR ECF-1a/ECF-2/ECF-3) și Q8 T904/T905 (ACEA E6/E7/E9; API CI-4) într-un singur ulei de motor multi-flotă.

Această a doua generație de ulei de motor beneficiază de cei mai noi aditivi DI și tehnologii de ameliorare al indicelui de viscozitate (VI), care au contribuit în mod semnificativ la îmbunătățirea performanței Q8 T910. Noua tehnologie de ameliorare a indicelui de viscozitate (VI) are proprietăți de retenție excelentă a viscozității și asigură pornire la rece excelentă atunci când se utilizează bio-diesel.

La nivel național, Q8Oils este reprezentat prin compania Gruppo Damidio, companie aflată în topul celor mai importante și apreciate companii de import și distribuție de lubrifianți din România, cu o experiență în domeniu de 20 de ani. Pentru mai multe informații legate de gama de lubrifianți Q8Oils puteți accesa: www.gruppo-damidio.ro